Neler Yeni

PSU VE İŞLETİM SİSTEMİ SORUNU

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Şen
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
MEDİMARKTAN ALMIŞ OLDUĞUM SİSTEMİN GÜÇ KAYNAGI SIKINTILI ÇIKTI GİTTİK VE GARANTİYE VERİLDİ VE BİZE 15 GÜN BEKLEMEMIZI İSTEDİLER BİZDE MECBUR BEKLEDİK VE PSU ALMAYA GİTTİK VE GÜÇ KAYNAGININ KAPLOLAMA AŞAMIZINA GEÇİLDİ KAPLOLAMA YAPILDIGINDA her şey NORMALDI VE SİSTEM AÇILDIGINDA İŞLETİM SİSTEMİ YOKTU (SİSTEM GÜÇ KAYNAGI ARIZA VERMEDEN ÖNCE İŞLETİM SİSTEMİ VARDI) AMA TAKILDIGINDA İŞLETİM SİSTEMİ YOKTU SSD NİN KAPLOSU TAKILIYDI VE DÜZĞÜN ÇALIŞIYORDU NEDEN BÖYLE OLDU BİLEN VARMI

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Şen
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öyle bişey olamaz zaten bilgisayar bizdeydi bizi cağırdılar ve gittik öyle yapıldı zaten işlemde ssd aynıydı zaten ssd yi ellemediler bile

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
MEDİMARKTAN ALMIŞ OLDUĞUM SİSTEMİN GÜÇ KAYNAGI SIKINTILI ÇIKTI GİTTİK VE GARANTİYE VERİLDİ VE BİZE 15 GÜN BEKLEMEMIZI İSTEDİLER BİZDE MECBUR BEKLEDİK VE PSU ALMAYA GİTTİK VE GÜÇ KAYNAGININ KAPLOLAMA AŞAMIZINA GEÇİLDİ KAPLOLAMA YAPILDIGINDA her şey NORMALDI VE SİSTEM AÇILDIGINDA İŞLETİM SİSTEMİ YOKTU (SİSTEM GÜÇ KAYNAGI ARIZA VERMEDEN ÖNCE İŞLETİM SİSTEMİ VARDI) AMA TAKILDIGINDA İŞLETİM SİSTEMİ YOKTU SSD NİN KAPLOSU TAKILIYDI VE DÜZĞÜN ÇALIŞIYORDU NEDEN BÖYLE OLDU BİLEN VARMI
Ssd değişmiştir veya size başka bir sistem vermişlerdir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Şen
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Ssd değişmiştir veya size başka bir sistem vermişlerdir.
kardeşim güç kaynağı alındığı zaman bilgisayarı biz aldık mağazada bile kalmadı o süreç içinde bile ellemedim

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
kardeşim güç kaynağı alındığı zaman bilgisayarı biz aldık mağazada bile kalmadı o süreç içinde bile ellemedim
Bilgisayar senin elinde ise ve sadece psu yu onlar aldiysa işletim sistemine onlar bjsey yapmış olamaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Doğukan Şen
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
o zmn neden işletim sistemi açılmadı ben onu soruyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri