ardae0
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Arda EFİL
Arkadaşlar kullandığım sistem anakartta bilgisayar kapalı olsa da takılı cihazlara güç verme özelliği açık olarak geldi. Ben de bir süre power supplyın tuşundan kapatıp bıraktım geceleri fakat iki saatte üç saatte bir birden tüm sisteme elektrik verip kesiyor. Bunu da hemen anlayamadım tabi bilgisayara hoparlör aldıktan sonra gece bir anda onların ışığının yanması ve ses çıkartmasıyla anladım. Daha sonrasında bu özelliği kapattım ve kullanmaya devam ettim yaklaşık 6 ay oldu sistemi alalı ve oyunlarda drop yiyorum. Öyle çok büyük sistemler isteyen oyunlar da değil aşağıda belirttiğim parçalarla cyberphunk'ı yüksek ayarlara çekince 60 fps altına düşüyor, onu geçtim gta5'de dyinglight'da bile ara sıra droplar oluyor. Sizce sorun tahmin ettiğim gibi psu'da mı ve bu sorun 6 ayda başka parçalara zarar vermiş olabilir mi? Bir sorun varsa nasıl anlarım? (Bu arada sistemi Gençergaming'den aldım orayla konuştuğumda parçayı söküp güzelce paketleyip göndermemi istediler fakat sorun psudan değilse her şey boşuna olacak o yüzden işim biraz acil)
• İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
• Anakart: Gigabyte B550M DS3H
• Ekran kartı: Gigabyte RTX 3070 Eagle OC
• RAM: t-force vulcan tuf gaming alliance 3200mhz 2x8gb
• Depolama: Apacer AS2280 512GB NVMe M.2 SSD + SAMSUNG (SAPSI) NVMe 980 1 TB
• Kasa: FSP Vento VG07F
• Güç kaynağı: FSP 700W 80+ Bronze
• İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
• Anakart: Gigabyte B550M DS3H
• Ekran kartı: Gigabyte RTX 3070 Eagle OC
• RAM: t-force vulcan tuf gaming alliance 3200mhz 2x8gb
• Depolama: Apacer AS2280 512GB NVMe M.2 SSD + SAMSUNG (SAPSI) NVMe 980 1 TB