Neler Yeni

PSU'dan Gelen Cızırtı Sesi

oknrock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Okan Karakaya
Sistemi kullanalı 2 hafta oldu. Oyun yada uygulamaları açtığımda kasadan zaman zaman cızırtı sesi geliyor. Sesin kaynağının PSU olduğuna eminim (Aerocool Cylon 600W 80+). PSU yeni olduğu için elektrik akımı ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Mutlaka benzer sorunlar yaşayan olmuştur internetten araştırdım bir çözüm bulamadım yardımcı olacaklara minnettar olurum.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Sistemi kullanalı 2 hafta oldu. Oyun yada uygulamaları açtığımda kasadan zaman zaman cızırtı sesi geliyor. Sesin kaynağının PSU olduğuna eminim (Aerocool Cylon 600W 80+). PSU yeni olduğu için elektrik akımı ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Mutlaka benzer sorunlar yaşayan olmuştur internetten araştırdım bir çözüm bulamadım yardımcı olacaklara minnettar olurum.
Muhtemelen Coil Whine sesidir çözümü yok. Çok geliyorsa iade yolunu seçebilirsin.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
2 haftada oldukça rahatsız etmeye başladı uzun vadede ömür törpüsü olur
Psu yu açıp bobinleri elinle sıktığında o ses aslında kesiliyor çok kolay bir şey ama gerek yok garantili ürünlerin içini açmaya falan gönder yenisi gelsin
örnek video:

oknrock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Okan Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Psu yu açıp bobinleri elinle sıktığında o ses aslında kesiliyor çok kolay bir şey ama gerek yok garantili ürünlerin içini açmaya falan gönder yenisi gelsin
örnek video:
Hocam garantiye gönderip beklemek istemiyorum dediğiniz gibi elle de açmaya gerek yok peki böyle devam ederse sisteme zararı olur mu?

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Hocam garantiye gönderip beklemek istemiyorum dediğiniz gibi elle de açmaya gerek yok peki böyle devam ederse sisteme zararı olur mu?
hayır sadece ses çıkartır , kendine yada bileşenlere bi zarar vermez

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Coil whine sisteme zarar vermez sizi sesi ile rahatsiz eder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,092
Üyeler
164,959
Son üye
ygzergnr
Top Bottom