bro molexler fanlar için kntrolcü yoksa kullanırsın biride hdd ssd güç kablosu bunların açıkta kalması sorun yapmazAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar diğer kabloları taktım 3 tane böyle kablo kaldı bunların nereye takılması lazım
hdd usb olarak takılıyor ssdi ise direk anakarta montajladım gerek yok yani bunları bi,yere takmaya ?bro molexler fanlar için kntrolcü yoksa kullanırsın biride HDD ssd güç kablosu bunların açıkta kalması sorun yapmaz
usb olarak takacağına bro ksa içine sta ile bağlasan daha iyi olurHDD usb olarak takılıyor ssdi ise direk anakarta montajladım gerek yok yani bunları bi,yere takmaya ?
bir yere takman a gerek yokHDD usb olarak takılıyor ssdi ise direk anakarta montajladım gerek yok yani bunları bi,yere takmaya ?
hdd içinden sadece usb olarak montaj mevcut onu nasıl yapacağım ?usb olarak takacağına bro ksa içine sta ile bağlasan daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir yere takman a gerek yok
kapalı kutu garantili hdd miHDD içinden sadece usb olarak montaj mevcut onu nasıl yapacağım ?
asus fx hdd 2tb evet kapalı kutulu garantili içinden sadece usb olarak montaj mevcutkapalı kutu garantili HDD mi
hmm ozaman bro usb ile kullan yoksa bozulursa garanti kapsamı dışında kalırasus fx HDD 2tb evet kapalı kutulu garantili içinden sadece usb olarak montaj mevcut