Fan motor sesine benziyor . Psu nedir ?Cızırtı sesi değil, uğultu sesi gibi. Video'da ses var. Daha yeni aldım.
Bobin bu kdr ses cikarmaz fan Motoru ola bilirBobin sesi gibi gibi bisey, yada fan yuvas8 titriyor gibi geldi bana, coil whine olsaydı çok tiz olurdu. Kasanıza siz mi montajlamıştınız?
Kasanızın durduğu yer düz mü, kasanın altında hava alabileceği boşluk var mı? (Kasa halının üzerinde vs olmasın)
Tüm bunlara rağmen ses halen geliyorsa direkt değişim talebi oluşturun, sakın onarım vs yaptırtmayın.
Evet hocam yazdıklarınızın hepsi uygun. Kasaya ben montajladım.Bobin sesi gibi gibi bisey, yada fan yuvas8 titriyor gibi geldi bana, coil whine olsaydı çok tiz olurdu. Kasanıza siz mi montajlamıştınız?
Kasanızın durduğu yer düz mü, kasanın altında hava alabileceği boşluk var mı? (Kasa halının üzerinde vs olmasın)
Tüm bunlara rağmen ses halen geliyorsa direkt değişim talebi oluşturun, sakın onarım vs yaptırtmayın.
Normal bir ses mi yani? İleride sorun çıkarır mı? Eğer çıkaracağını düşünüyorsanız daha yeni aldım iade edebilirim.Benim fspde de oluyor bu bisi olmaz
Evet cızırtı sesi değil. Fan dan kaynaklı bir ses gibi geldi banada.Bobin bu kdr ses cikarmaz fan Motoru ola bilir
Hocam DeepCool pk550d.Fan motor sesine benziyor . Psu nedir ?