Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Dediğin sistemi takamazsın buna.Değiştirmeyi düşünüyorum ama hazır sistem olduğu için değiştirirsen garanti kapsamı bitebilir
Dediğin sistemi takamazsın buna.Değiştirmeyi düşünüyorum ama hazır sistem olduğu için değiştirirsen garanti kapsamı bitebilir
Bak biliyorsum bendede aynı sorun var pcyi nerden aldınDeğiştirmeyi düşünüyorum ama hazır sistem olduğu için değiştirirsen garanti kapsamı bitebilir
Ama kullanıyorum çalışıyorDediğin sistemi takamazsın buna.
EvkurBak biliyorsum bendede aynı sorun var pcyi nerden aldın
Bendede Frisby Kasa PSU var değiştirecem bir türlü değiştiremedim
Aldığın yerin itopya, teknobiyotik artık nerden aldıysan böyle böyle parça değiştiricem ama garantiden çıkarmı diye sor
PSU'yu yakında çöpe atarsın.Ama kullanıyorum çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evkur![]()
Laan ikizmiyiz bende evkurdan aldım bak beraber soralım dc verAma kullanıyorum çalışıyor
Evkur![]()
Hocam sistem özellikleri ne ve verilen paraya bakarsan sistem iyi zaten Evkur dışında biryerden almamda mümkün değildi.PSU'yu yakında çöpe atarsın.
Ve Evkur gene kazıklamış birilerini...
Özellikleri ne PC nin jsjsjsjLaan ikizmiyiz bende evkurdan aldım bak beraber soralım dc ver
Aslında 2. El aldım ve faturası evkura![]()
1050 TiHocam sistem özellikleri ne ve verilen paraya bakarsan sistem iyi zaten Evkur dışında biryerden almamda mümkün değildi.
Özellikleri ne PC nin jsjsjsj
İnteresting1050 Ti
R5 1600 AF
Frisby Kasa PSU
Asus A320 MR
Corsair LPX 8 GB 300 MHz Ram
Gerçi arkadaşım 1050ti a 3600 aldı sana bir şey diyemem1050 Ti
R5 1600 AF
Frisby Kasa PSU
Asus A320 MR
1050 ti biraz cacık degilmi sencede?1050 Ti
R5 1600 AF
Frisby Kasa PSU
Asus A320 MR
Değiştiricem zaten RX 570/580 alıcamda işte 1050 ti satarken garantiyi nasıl şey edecem onu düşünüyom1050 ti biraz cacık degilmi sencede?
252W mi?Ya dostum neresi yeterli?
PSU 252W veriyor. Ayrıca 200W bile kullansa PSU'Ya zarar verir PSU yüke bindiği için.
PSU Önerim:
VX Plus Serisi 500W
252W veriyor.252W mi?
E ozaman neden 400w yaziyor252W mi?
Edit: evet öyleymiş
Konuyu açan kişi kusura bakma
Peki psuda neden 400w yaziyor252W veriyor.