bendede öyle idi ama galiba tek çözüm gidip almak.Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar 3 temmuz günü akım korumalı priz sipariş ettim 4 temmuzda kargoya verilmiş 12 temmuz oldu bana ulaşmadı 5 gündür mersinde ama evime gelmiyor
4 km dediğin nedir ki dostum, sabah çıksan yürüyerek en geç öğleden sonra 4-5 gibi varırsın. Gittinmide iyi bir azarlarsın, sinirini stresini atarsınmerkezi 4km uzakta gidemiyoruz aradığımda numara verdiler arıyorum açmıyorlar
mersin sıcağında çekilmez o yol4 km dediğin nedir ki dostum, sabah çıksan yürüyerek en geç öğleden sonra 4-5 gibi varırsın. Gittinmide iyi bir azarlarsın, sinirini stresini atarsın
Kargo yollatmıştım 20 günde bana geri döndü ne varış yerine gitti ne bir şey. harbiden rezilliğin danıskası bunlar.Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar 3 temmuz günü akım korumalı priz sipariş ettim 4 temmuzda kargoya verilmiş 12 temmuz oldu bana ulaşmadı 5 gündür mersinde ama evime gelmiyor
Bu kargo firmaları konuma göre değişiyor örneğin sürat va aras kargo benim evime getirmiyor gibi bir şey 2-3 gün bekletiyorlar ama yurt içi ve ptt sürekli hızlıca getiriyor sizde farklı firmaları deneyip en iyisini bulmalısınız.Alıntıyı görüntüle
bana sürat yurtiçi ve ups getirdi aras ve ptt getirmedi aras kimseye getirmiyor yurtiçi sürat zamanında getirdi hakkariden mersine ups 1 günde getirdiBu kargo firmaları konuma göre değişiyor örneğin sürat va aras kargo benim evime getirmiyor gibi bir şey 2-3 gün bekletiyorlar ama yurt içi ve ptt sürekli hızlıca getiriyor sizde farklı firmaları deneyip en iyisini bulmalısınız.
İşte konumunuza göre değişiyor kargo firmaları en iyisini bulun misal siz pttden memnun değilsiniz ama bende aşırı memnunumbana sürat yurtiçi ve ups getirdi aras ve ptt getirmedi aras kimseye getirmiyor yurtiçi sürat zamanında getirdi hakkariden mersine ups 1 günde getirdi
2km yi yarım saatte normal tempoda yürüyorum 1 saat sürmez gibime geliyor hızlı tempoda4 km dediğin nedir ki dostum, sabah çıksan yürüyerek en geç öğleden sonra 4-5 gibi varırsın. Gittinmide iyi bir azarlarsın, sinirini stresini atarsın