Neler Yeni

PTT Kargo Saçmalığı

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Yaklaşık 1 hafta önce ürün sipariş ettim pazartesi sabah 7 gibi kargoya verdiler fakat iki gündür kargo Sakarya'da ve torba geliş kaydı yapıldı diyor hiçbir şey anlamadım kargom nerede kaç güne gelir? Müşteri hizmetleri cevap vermiyor ne yapacağımı şaşırdım

Ekler

• ptt.PNG
    ptt.PNG
    21.8 KB · Hit: 304

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,055
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Beklemekten başka çare yok herhalde.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Yaklaşık 1 hafta önce ürün sipariş ettim pazartesi sabah 7 gibi kargoya verdiler fakat iki gündür kargo Sakarya'da ve torba geliş kaydı yapıldı diyor hiçbir şey anlamadım kargom nerede kaç güne gelir? Müşteri hizmetleri cevap vermiyor ne yapacağımı şaşırdım
Benimde ürünüm dün elime ulaştı vaat ettikleri son gün getirdiler. Adam "al" dedi kutuyu elime verdi sonra imza attırıp gitti. Bende adama biraz sinirlendim umarım bir daha PTT Kargo ile bir şey almam yoksa yolda içinden geçer o kargonun:) Sen yine iyisin benim yaşadığıma bak.
https://donanimarsivi.com/forum/konu/ptt-kargo-rezilligi.56287/

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....

Kargo Sakarya PİM'e gelmiş. Orada İş yerine sevk edecekler. 2 - 3 gün içinde elinizde olur.

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Arkadaşlar kargo şirketlerini aramaktan çekinmeyin arayın rahatsız edin, acil kargo kaydı oluşturun, kargom nerede diye sormak için arayın kontrol etsinler, kargoyu unuttularsa şikayet kaydı oluşturun, tahmini teslim süresini geçtiyse şikayet kaydı oluşturun acil kargo olarak belgelenmesini isteyin. Yırtıcı olun biraz :D

Yurt içi, sürat, aras, ptt, mng kargo şirketlerinde toplamda 200+ şikayet kaydı oluşturan 100 lerce kez aramış birisi olarak söylüyorum :D

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar kargo şirketlerini aramaktan çekinmeyin arayın rahatsız edin, acil kargo kaydı oluşturun, kargom nerede diye sormak için arayın kontrol etsinler, kargoyu unuttularsa şikayet kaydı oluşturun, tahmini teslim süresini geçtiyse şikayet kaydı oluşturun acil kargo olarak belgelenmesini isteyin. Yırtıcı olun biraz :D

Yurt içi, sürat, aras, ptt, mng kargo şirketlerinde toplamda 200+ şikayet kaydı oluşturan 100 lerce kez aramış birisi olarak söylüyorum :D
Tahmini teslim süresine nereden bakabilirim?

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası