BarbaraPalvin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Benimde ürünüm dün elime ulaştı vaat ettikleri son gün getirdiler. Adam "al" dedi kutuyu elime verdi sonra imza attırıp gitti. Bende adama biraz sinirlendim umarım bir daha PTT Kargo ile bir şey almam yoksa yolda içinden geçer o kargonun Sen yine iyisin benim yaşadığıma bak.Yaklaşık 1 hafta önce ürün sipariş ettim pazartesi sabah 7 gibi kargoya verdiler fakat iki gündür kargo Sakarya'da ve torba geliş kaydı yapıldı diyor hiçbir şey anlamadım kargom nerede kaç güne gelir? Müşteri hizmetleri cevap vermiyor ne yapacağımı şaşırdım
Belki bana da yapacaklar Birde o yaklaşık kaç günde geleceği nerede yazıyorBenimde ürünüm dün elime ulaştı vaat ettikleri son gün getirdiler. Adam "al" dedi kutuyu elime verdi sonra imza attırıp gitti. Bende adama biraz sinirlendim umarım bir daha PTT Kargo ile bir şey almam yoksa yolda içinden geçer o kargonun Sen yine iyisin benim yaşadığıma bak.
https://donanimarsivi.com/forum/konu/ptt-kargo-rezilligi.56287/
Onu bilmiyorum ama internette sitelerine girip "Web Chat" kısmından bilgi alabilirsin.Belki bana da yapacaklar Birde o yaklaşık kaç günde geleceği nerede yazıyor
Yaklaşık 1 hafta önce ürün sipariş ettim pazartesi sabah 7 gibi kargoya verdiler fakat iki gündür kargo Sakarya'da ve torba geliş kaydı yapıldı diyor hiçbir şey anlamadım kargom nerede kaç güne gelir? Müşteri hizmetleri cevap vermiyor ne yapacağımı şaşırdım
Tahmini teslim süresine nereden bakabilirim?Arkadaşlar kargo şirketlerini aramaktan çekinmeyin arayın rahatsız edin, acil kargo kaydı oluşturun, kargom nerede diye sormak için arayın kontrol etsinler, kargoyu unuttularsa şikayet kaydı oluşturun, tahmini teslim süresini geçtiyse şikayet kaydı oluşturun acil kargo olarak belgelenmesini isteyin. Yırtıcı olun biraz
Yurt içi, sürat, aras, ptt, mng kargo şirketlerinde toplamda 200+ şikayet kaydı oluşturan 100 lerce kez aramış birisi olarak söylüyorum
Kargo koduyla sistemden tarattığında tahmini teslim tarihi yazması gerekiyor bi kontrol et istersen.Tahmini teslim süresine nereden bakabilirim?
PTT'de yazmıyor hepsini teker teker okudum fakat yokKargo koduyla sistemden tarattığında tahmini teslim tarihi yazması gerekiyor bi kontrol et istersen.
kargoyu yollayan firmanın internet sitesi varsa eğer kargom nerede bölümünde yazıyormu orayada bak.PTT'de yazmıyor hepsini teker teker okudum fakat yok