Yapsınlar aslında oyun iyicene bot oyunuydu en son.Arkadaşlar 1 hafta sonra beğenirsek alınır mı sizce? Gelen hype a göre bedava yapabilirler mi pubgi?
oyuncu sayısında eskiye göre azalma olduğu için bu gibi ücretsiz erişimleri yapacaklar.İlerde bedavada olabilir.Arkadaşlar 1 hafta sonra beğenirsek alınır mı sizce? Gelen hype a göre bedava yapabilirler mi pubgi?
Aga bu pubg'de random kasa olayı var ya, ben o kasaları açıp çıkanları steam toplulukda satabiliyorum değil mi? oyunun parasını çıkartır.Yapsınlar aslında oyun iyicene bot oyunuydu en son.
Ama bedava olmasını ben istemiyorum hileciler doluşucak ve sonu pupg mobileye dönerse şaşırmam.
bir arkadaşım oyuna 10.000 saat harcamıştı bende onun ısrarı ile aldım yaklaşık 2.000 saatim var keşke almasaydım diyorum her maç hile var her maç bug dolu akıl sağlığınızı düşünüyorsanız almayınArkadaşlar 1 hafta sonra beğenirsek alınır mı sizce? Gelen hype a göre bedava yapabilirler mi pubgi?
Aga bu PUBG'de random kasa olayı var ya, ben o kasaları açıp çıkanları steam toplulukda satabiliyorum değil mi? oyunun parasını çıkartır.
Yok öyle değil. 7 tane random kasa açıyoruz da çıkıyor ya kasalar. O kasaları açmadan pazara satabiliyor muyuz onu soruyorum.
güldüm.
İyi bir kasa açıcan da onun içinden aşırı yüksek değerde bir şey çıkarcan da anca öyle.
Kasaların anahtarlıları daha iyi diye biliyorum.
eğer envanterinde gözüküyorsa(steam) ve pazarlanabilinir etiketi varsa evet.Yok öyle değil. 7 tane random kasa açıyoruz da çıkıyor ya kasalar. O kasaları açmadan pazara satabiliyor muyuz onu soruyorum.
Evet satabiliyorsun. Oyun ilk çıktığında değerleri çok yüksekti o kasaların kat be kat oyunun fiyatını çıkarmıştık biz. Şu an o kadar da olmasa da bir süre sonra çıkarırsın. Haftada 150-200 liralık kasa düşündüğümüzü hatırlıyorum ilk zamanlar.Yok öyle değil. 7 tane random kasa açıyoruz da çıkıyor ya kasalar. O kasaları açmadan pazara satabiliyor muyuz onu soruyorum.