warg 80+ Bronze Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 704 Reaksiyon skoru 136 Dün, 22:26 #1 Dostlar PUBG oynarken FPS bir anda dibe vuruyor ve bilgisayar reslemeden düzelmiyor ne yapmam lazım
Prof. Dr. Abuzer Kömürcü. 80+ Bronze Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 930 Reaksiyon skoru 232 Bugün, 00:16 #2 warg yazmış: Dostlar PUBG oynarken FPS bir anda dibe vuruyor ve bilgisayar reslemeden düzelmiyor ne yapmam lazım Devamı için tıklayın... Başkan oyun dosyalarını doğruladın mı ? Bende de olmuştu böyle çözmüştüm.
warg yazmış: Dostlar PUBG oynarken FPS bir anda dibe vuruyor ve bilgisayar reslemeden düzelmiyor ne yapmam lazım Devamı için tıklayın... Başkan oyun dosyalarını doğruladın mı ? Bende de olmuştu böyle çözmüştüm.
warg 80+ Bronze Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 704 Reaksiyon skoru 136 Bugün, 13:10 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Prof. Dr. Abuzer Kömürcü. yazmış: Başkan oyun dosyalarını doğruladın mı ? Bende de olmuştu böyle çözmüştüm. Devamı için tıklayın... hocam doğruladım ama çözülmedi
Prof. Dr. Abuzer Kömürcü. yazmış: Başkan oyun dosyalarını doğruladın mı ? Bende de olmuştu böyle çözmüştüm. Devamı için tıklayın... hocam doğruladım ama çözülmedi