Pubg Fps Sorunu

evet 16 gb çıkarmayı düşünüyorum aylık bütçem ya sağutucu almak ya da kule tipi fan arasında tercih yapacağım.
Aynı işlemciyi bende kullandım ve kule tipine gerek yok daha uygun fiyatlı iyibir soğutucu önerebilirim bu soğutucu ile 9400F i full yükte 60 dereceyi geçirtmedim:

uygun fiyatlı öneririm komple ARGB kontrolcü vs. var ve bakır taban, termal macunuda sürülü gelmekte.

Aynı işlemciyi bende kullandım ve kule tipine gerek yok daha uygun fiyatlı iyibir soğutucu önerebilirim bu soğutucu ile 9400F i full yükte 60 dereceyi geçirtmedim:

uygun fiyatlı öneririm komple ARGB kontrolcü vs. var ve bakır taban, termal macunuda sürülü gelmekte.
teşekkürler bende buna çok baktım kule tipi soğutma ile bunun arasında 2 katı rpm değer farkı var o yüzden kararsız kalmıştım.

teşekkürler bende buna çok baktım kule tipi soğutma ile bunun arasında 2 katı rpm değer farkı var o yüzden kararsız kalmıştım.
Bende o kafadaydım ama İ5 9400F gibi bir işlemciye kule tipine gerek kalmıyor.

Böyle bir sorunla bende karşılaştım. Ne yaptıysam olmadı ama en son çare format attım herşeyi en baştan yükledim ve düzeldi... 8 gb ile alakası yok. 8 ram benim pcdede var ama 100 fpslere kadar gördüğüm oluyor. Ama bazen fps droplar yaşıyorum ramden olabilir. Oyüzden 8gb ram daha sipariş ettim ve test edip foruma yazarım deneyimlerimi

Şu belleğini 16 GB yap diyen arkadaşlara aldırış etmeyin. Yazmış olmak için yazıyor çoğu. Diğer "bilen" arkadaşların dediği gibi ayarlardan Vsync özelliğini kapatın sorun düzelecektir. Bunun bellekle uzaktan yakından ilgisi yok. Herkesin dediğine itibar etmeyin.

Şu belleğini 16 GB yap diyen arkadaşlara aldırış etmeyin. Yazmış olmak için yazıyor çoğu. Diğer "bilen" arkadaşların dediği gibi ayarlardan Vsync özelliğini kapatın sorun düzelecektir. Bunun bellekle uzaktan yakından ilgisi yok. Herkesin dediğine itibar etmeyin.

Adama okadar sormuşlar. Vsync kapattın mı dşye ama bir türlü cevap vermemiş :) Ama benimde başıma böyle bir sorun geldi vsync kapalıydı ve fps limiti yoktu. Oyunu vs baştan yüklememe rağmen olmadı. En son Format attım ve herşeyi temizce yükledim sorun düzeldi. Birde 16 gb olayını bende araştırmaya ciddi ciddi başladım ve sipariş ettim 8 gb ram daha. Çünkü oyunda fps drop yiyorum.. Ram miktarını 16 yapınca sorunun çözülüp çözülmediğini aktaracağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,245
Üyeler
190,714
Son üye
slonwizy
Geri