Neler Yeni

Pubg,minecraft,standoff 2 tarzi oyunlar icin 2. El yd telefon

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eymen
Bütçe
11500
Butce 11500 pubg ve standoff oynarim sıklıkla ve arkadaslarla minecraft suanki cihazim mi 11 lite pubg 90 ve standoff 120 olursa benim icin cok iyi olur onerilerinizi bekliyorum simdiden tessekurler
Not:islemciye onem veriyorum kamera onemli degil pek ama guzel ceksin oyle bulanik bulanik olmasin

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Yağmur
Butce 11500 pubg ve standoff oynarim sıklıkla ve arkadaslarla minecraft suanki cihazim mi 11 lite pubg 90 ve standoff 120 olursa benim icin cok iyi olur onerilerinizi bekliyorum simdiden tessekurler
Not:islemciye onem veriyorum kamera onemli degil pek ama guzel ceksin oyle bulanik bulanik olmasin
Bu fiyata düzgün bi oyuncu telefonu bulamazsın anca 2. El bulursun diye biliyorum telefon hakkında bir çok video baktım az önce ve hepsin de Max 15k ve üstü telefonlar ve aylar önceki videolar bunlar o yüzden fiyatlar yine artmıştır <3

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fiyata düzgün bi oyuncu telefonu bulamazsın anca 2. El bulursun diye biliyorum telefon hakkında bir çok video baktım az önce ve hepsin de Max 15k ve üstü telefonlar ve aylar önceki videolar bunlar o yüzden fiyatlar yine artmıştır <3
2. El yd kayitli ariyorum zaten <3

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Yağmur
2. El yd kayitli ariyorum zaten <3
Pardonn beynim yanında hehe 2 gündür uyumuyorum da unutmuşum <3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazamıyorum bile yandı da*

Yazamıyorum bile yandı da*
Bakam 2. El telefonlara bulmaya çalışam ama düşününce 2. El de zor gibi geliyor en normal 15k olan bı telefon da 90fps pubg oynatır mi emin değilim ama bi bakam 2. El

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Yağmur
Biraz baktım da bulamadım 2. El düzgün telefon bile bulmak zor gerçekten bu fiyata gerçekten biraz zor gibi elimden gelen bu belki bir kaç video bakıp sitelere bak öyle bulmaya çalışabilirsin en uyumlu olanı ile bakabilirsin YouTube ile karşılaştırarak <3

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz baktım da bulamadım 2. El düzgün telefon bile bulmak zor gerçekten bu fiyata gerçekten biraz zor gibi elimden gelen bu belki bir kaç video bakıp sitelere bak öyle bulmaya çalışabilirsin en uyumlu olanı ile bakabilirsin YouTube ile karşılaştırarak <3
Tessekurler iyi geceler <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,192
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom