Neler Yeni

Yardım Pubg Mobile dan banlandım

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
10 yıl ban yedim sebebi;
Hileci ile oynamak sebebi.
Olay şöyle;
Benim arkadaşlar sohbetten hileci birini bulup 1 tane maç attı sonra bana dediler beraber oynayak diye ilk başta yok dedim ama hileciyi ark ekledim lobiye davet ettim adam kaç dk hazır vermeyince çıktım lobiden ve hileciyi arkadaşlıktan sildim. Bu sabah oyuna girdim ama 2031 e kadar ban yediğimi gördüm. Size yemin ederimki olay aynen böyle. Banımı kaldırmama yardım edin lütfen çok emeğim var o hesapta.

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
10 yıl ban yedim sebebi;
Olay şöyle;
Benim arkadaşlar sohbetten hileci birini bulup 1 tane maç attı sonra bana dediler beraber oynayak diye ilk başta yok dedim ama hileciyi ark ekledim lobiye davet ettim adam kaç dk hazır vermeyince çıktım lobiden ve hileciyi arkadaşlıktan sildim. Bu sabah oyuna girdim ama 2031 e kadar ban yediğimi gördüm. Size yemin ederimki olay aynen böyle. Banımı kaldırmama yardım edin lütfen çok emeğim var o hesapta.
Ban nasıl kalkar bilmiyorum ama videosu vardı sanırım youtube'da bir zaman görmüştüm.
Ayrıca banlanman normal çok saçma bir ban atma sistemi var PUBG Mobile'da. Hileciler banlanmıyor biz banlanıyoruz ben de 3 ay yemiştim noob olduğum halde.

Ayrıca konuyu uplamak için burada buton var

Screenshot_4.png

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Anladın anladıağğn biraz önce
10 yıl ban yedim sebebi;
Olay şöyle;
bu mesajı kopyala yapıştır ile 2 defa daha yazdın uplamak için sonra ben rapor ettim ve silindi 2side

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular