Neler Yeni

PUBG Mobile emülatörde ekran tuşlarını kaldıramadım

kendirbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
YUSUF KENDİR
PUBG MOBİLE EMÜLATÖRDEN OYNUYORUM ANCAK SANKİ MOBİLDEN OYNUYORMUŞUM GİBİ EKRANDA TUŞ SİMGELERİNİ KALDIRAMADIM. YOUTUBEDEKİ BÜTÜN VİDEOLARI İZLEDİM GAMELOOPU DENETİM MASASINDAN SİLİP TEKRAR YÜKLEDİM BİR TÜRLÜ BU SİMGELERİ KALDIRAMADIM LÜTFEN YARDIM EDER MİSİNİZ.

Ekler

• resim_2021-03-03_195229.png
    resim_2021-03-03_195229.png
    3.2 MB · Hit: 54

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
PUBG MOBİLE EMÜLATÖRDEN OYNUYORUM ANCAK SANKİ MOBİLDEN OYNUYORMUŞUM GİBİ EKRANDA TUŞ SİMGELERİNİ KALDIRAMADIM. YOUTUBEDEKİ BÜTÜN VİDEOLARI İZLEDİM GAMELOOPU DENETİM MASASINDAN SİLİP TEKRAR YÜKLEDİM BİR TÜRLÜ BU SİMGELERİ KALDIRAMADIM LÜTFEN YARDIM EDER MİSİNİZ.
Oyunun ayarlarında kontrollere gel oradan tek tek tuşların üstüne bas ve saydamlığı 0 yap

Eğer işine yaradıysa rapor et deyip en iyi cevap seçersen sevinirim :)

kendirbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
YUSUF KENDİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunun ayarlarında kontrollere gel oradan tek tek tuşların üstüne bas ve saydamlığı 0 yap

Eğer işine yaradıysa rapor et deyip en iyi cevap seçersen sevinirim :)
senin dediğin gibide yaptım bir süreliğine düzeliyor ancak sonrasında tekrar eski haline geri geliyor ve ayrıca izlediğim videolarda kimse saydamlığı 0 yapıpda oynamıyor. adamlarda saydamlık ful hepsi ama hiçbirisi ekranda görünmüyo

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
senin dediğin gibide yaptım bir süreliğine düzeliyor ancak sonrasında tekrar eski haline geri geliyor ve ayrıca izlediğim videolarda kimse saydamlığı 0 yapıpda oynamıyor. adamlarda saydamlık ful hepsi ama hiçbirisi ekranda görünmüyo
Allah Allah Mobilde öyle yapılıyor ama bilmiyorum

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hangi emülatör?

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3

kendirbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
YUSUF KENDİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gameloopta otomatik olarak gitmesi lazım zaten o tuşların. Nasıl kapatıldığını hatırlamıyorum ama. Yüklü de değil bakıp söylerdim.
3 4 kere silip tekrar yükledim bide ama kaybolmuyor

Top Bottom