Neler Yeni

Pubg mobile lite benzeri aynı tarzda oyun önerisi?

En İyi Cevap
7
Merhaba,ben pubg mobile lite emülatör oyuncusuyum ve Fatih ligindeyim inanmayanlar için ıd mi vereyim ekleyebilirsiniz : 7243913048 ıd bu.
Neyse konuya geçeyim,ben bu oyundan ve diğer sürümlerinden cidden bıktım her maçta hile denk geliyor bug kullanan var içine edildi oyunun hilelerin hiçbiri ban yemiyor.Bu yüzden aynı tarzda başka bir oyun arıyorum.
Önerileriniz nelerdir?Bekliyorum.

Impe

80+ Silver
Merhaba,ben PUBG mobile lite emülatör oyuncusuyum ve Fatih ligindeyim inanmayanlar için ıd mi vereyim ekleyebilirsiniz : 7243913048 ıd bu.
Neyse konuya geçeyim,ben bu oyundan ve diğer sürümlerinden cidden bıktım her maçta hile denk geliyor bug kullanan var içine edildi oyunun hilelerin hiçbiri ban yemiyor.Bu yüzden aynı tarzda başka bir oyun arıyorum.
Önerileriniz nelerdir?Bekliyorum.
Hyper scape

En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CS:GO ve Valorant oynayabilirsiniz. Battle Royale değil ama güzel oyunlar. Aim'iniz iyiyse zaten çok daha zevkli olur. Warzone Battle Royale modu oynayabilirsin.
Battle Royal tarzı istiyorum dediğiniz 2 oyunuda denedim sevemedim bi türlü maalesef.Öneriniz için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öneriniz için teşekkür ederim.

Barneystinson

80+ Silver
Fortnite oyna zaten fortnite>pubg bana kalırsa

Barneystinson

80+ Silver
PUBG sorunlarını çözse yeniden yükselir. Fortnite 5. sezondan sonra bozdu ben de bıraktım oynamayı bir de oyun çok zor ya
Aynen bende bıraktım geçen sezon çok sıkıcıydı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,755
Üyeler
172,732
Son üye
ege17
Top Bottom