Neler Yeni

PUBG Mobile Lite (Simulatör Limit Hatası)

En İyi Cevap
7
Pubg Mobile Lite'a bugün güncelleme yaptım aşağıdaki fotodaki hatayı aldım. Ne denesem olmadı bu hatayı çözebilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi?
Emulatör: Memu
Not: Düne kadar hiç sıkıntı yoktu sıkıntı yeni güncelleme ile başladı.
Not2: Google Play üzerinden giriş yapıyorum.
Ekran fotosu:

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    1.1 MB · Hit: 946

Mrs.Nevin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Nevin
suan bende aynı durumdayım duzeltebıldınmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

PUBG Mobile Lite'a bugün güncelleme yaptım aşağıdaki fotodaki hatayı aldım. Ne denesem olmadı bu hatayı çözebilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi?
Ekran fotosu:
duzeltebıldınmı

Çınar Yaşar

80+ Gold
Ben PUBG Lite oynamanızı önermiyorum, ben bir kere oyun oynarken hile olmamama rağmen 2119 yılına kadar ban yedim

En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düzeltemedim konu güncel.

Ben PUBG Lite oynamanızı önermiyorum, ben bir kere oyun oynarken hile olmamama rağmen 2119 yılına kadar ban yedim
Ben Fatih ligindeyim ilk 50de ekibimde var. Kill rekorum 28 ama hiç ban yemedim FLY ekibiyiz.

suan bende aynı durumdayım duzeltebıldınmı

duzeltebıldınmı
Herşeyi deniyorum düzeltirsem yada düzelirse buraya yazarım takip edin konuyu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emir özbek
simulator limit hatasını bluestackste bende aldım.Sabah oyuna girdim 1-2 maç attım baktım güncelleme gelmiş güncelledim oyuna giriş yapmaya çalıştığımda simulator-limit hatası verdi.Bende fatih ranktayım klanımızla eu birinciliği için yarışıyorduk.Bende g-play üzerinden griş yapmayı denedim ama guest ve facebooklada giriş yapılmyor(denedim)

sunucular bakımda olabilir belki. çünkü güncelleme daha çoğu mobil kullanıcısına gelmemiş.(biz emulator kullandığımız için bize erken geliyor)
PUBG Mobile Lite'a bugün güncelleme yaptım aşağıdaki fotodaki hatayı aldım. Ne denesem olmadı bu hatayı çözebilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi?
Ekran fotosu:

Son düzenleme:
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar bugün sorun çözüldü. İlk önce emulatör ayarlarından mac adresini falan değiştirin sonra oyunu ayarlardan sıfırlayın sonra oyunu açın ve guest hesapla giriş yapın giriş yapacak sonra çıkış yapıp hangi hesaptan oynuyorsanız onu seçin. Bu şekilde çözdüm bugün düzeldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emir özbek
Arkadaşlar bugün sorun çözüldü. İlk önce emulatör ayarlarından mac adresini falan değiştirin sonra oyunu ayarlardan sıfırlayın sonra oyunu açın ve guest hesapla giriş yapın giriş yapacak sonra çıkış yapıp hangi hesaptan oynuyorsanız onu seçin. Bu şekilde çözdüm bugün düzeldi.
detaylı bi şekilde nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz ?

En İyi Cevap
7
detaylı bi şekilde nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz ?
Emulatör ayarlarından Mac adresini,Wi-fi adını değiştirdim. Sonra emulatörü kapatıp açtıktan sonra Android ayarlarından oyunun verilerini temizledim. Sonra oyuna girdim Guest hesaba tıklayıp Guest hesapla girdim ve girdi oyuna sonra ayarlardan çıkış yapıp Google Play ile girdim sorunsuz açıldı. Not: emulatörüm:Memu başka emulatörlerde kesinlikle açılmıyor birtek Memu'da açılıyor.

Redket

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Irmak Çağlayan
Aynı sorunu yaşıyorum. 24 ünde güncelledim. Güncellemeden beri ss ledigin ekran çıkıyor karşıma. Düzelirse yazar mısın?

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Pubg lite oynayın o zaman hem az sistem istiyor 1gb vram 4gb ram 2core 4thread işlemciniz olursa en düşük ayarlarda (görüş uzaklığı orta) 50fps oynarsınız bazen 60 40 ta oluyor ara ara

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emir özbek
PUBG lite oynayın o zaman hem az sistem istiyor 1gb vram 4gb ram 2core 4thread işlemciniz olursa en düşük ayarlarda (görüş uzaklığı orta) 50fps oynarsınız bazen 60 40 ta oluyor ara ara
hocam sistemim kötü olduğu için pubg lite oynamıyorum,pubg mobile litedan keyif aldığım için oynuyorum.(çok şükür sistemim iyi,daha iyisini allah size nasip etsin)i7-7700k+gtx 980ti(sli)

Emulatör ayarlarından Mac adresini,Wi-fi adını değiştirdim. Sonra emulatörü kapatıp açtıktan sonra Android ayarlarından oyunun verilerini temizledim. Sonra oyuna girdim Guest hesaba tıklayıp Guest hesapla girdim ve girdi oyuna sonra ayarlardan çıkış yapıp Google Play ile girdim sorunsuz açıldı. Not: emulatörüm:Memu başka emulatörlerde kesinlikle açılmıyor birtek Memu'da açılıyor.
hocam dün pubg mobile lite'ın yardım merkezine "emülator kullanabilirmiyim diye sordum,aldığım cevap -hayır,daha iyi deneyim için mobil cihazlar kullanmalısınız- oldu;eskiden sorduğumda -evet ama daha iyi deneyim için mobil cihaz kullanmanızı tavsiye ediyoruz-yazıyordu" belliki emulatorlerin mac adreslerini yeni sürümde engellemişler.

Son düzenleme:

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
hocam sistemim kötü olduğu için PUBG lite oynamıyorum,PUBG mobile litedan keyif aldığım için oynuyorum.(çok şükür sistemim iyi,daha iyisini allah size nasip etsin)i7-7700k+gtx 980ti(sli)

hocam dün PUBG mobile lite'ın yardım merkezine "emülator kullanabilirmiyim diye sordum,aldığım cevap -hayır,daha iyi deneyim için mobil cihazlar kullanmalısınız- oldu;eskiden sorduğumda -evet ama daha iyi deneyim için mobil cihaz kullanmanızı tavsiye ediyoruz-yazıyordu" belliki emulatorlerin mac adreslerini yeni sürümde engellemişler.
AMİN hocam AMİN

En İyi Cevap
7
hocam sistemim kötü olduğu için PUBG lite oynamıyorum,PUBG mobile litedan keyif aldığım için oynuyorum.(çok şükür sistemim iyi,daha iyisini allah size nasip etsin)i7-7700k+gtx 980ti(sli)

hocam dün PUBG mobile lite'ın yardım merkezine "emülator kullanabilirmiyim diye sordum,aldığım cevap -hayır,daha iyi deneyim için mobil cihazlar kullanmalısınız- oldu;eskiden sorduğumda -evet ama daha iyi deneyim için mobil cihaz kullanmanızı tavsiye ediyoruz-yazıyordu" belliki emulatorlerin mac adreslerini yeni sürümde engellemişler.
Ben kullanıyorum hiç sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,079
Üyeler
166,690
Son üye
forzx
Top Bottom