PUBG Mobile Vurduklarım İşlemiyor

Bazen vurduklarım işlemiyor. Adamın 2 level yeleği var ve kaskı yok. Adama akrep ile 2 body shot vuruyorum sonra elime M16A4 alıyorum ve onunla 3 body shot atıyorum %100 olarak ölmesi gerek ama canın %40'ı duruyor ve 65 vurmuşum. Vurduklarımın işlemediğini düşünüyorum, bir çözümü var mı?
dom dom kurşunu :D asdfg

Telefondan oynuyorum yakın zamanda bir bilgisayar alınca PUBG alıp oynayacağım zaten.

Aradaki farkı çok net anlayacaksınız mobil çocuk oyunu gibi kalıyor ilk. 30 saat adam vuramamaniz muhtemel spreye alıştıktan sonra tek tük vurmaya baslarsiniz

Aradaki farkı çok net anlayacaksınız mobil çocuk oyunu gibi kalıyor ilk. 30 saat adam vuramamaniz muhtemel spreye alıştıktan sonra tek tük vurmaya baslarsiniz

Daha önce PUBG Mobile'ı emulatör ile oynadığımda spray beni zorlamamıştı gerçeği nasıl olacak bakalım.

Daha önce PUBG Mobile'ı emulatör ile oynadığımda spray beni zorlamamıştı gerçeği nasıl olacak bakalım.

Olay o işte emülatör de silah sekmiyor aim desteği vs var bu PUBG geçin aboov bende emülatör den geçtim canım ciktiydi adam vurana kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steam de daha iyi sanhok yenilendi fln

Ben AS 10 oldum. KD 4.17 ama mobilden oynuyorum ben varken Araplar 1. olamaz xd

Olay o işte emülatör de silah sekmiyor aim desteği vs var bu PUBG geçin aboov bende emülatör den geçtim canım ciktiydi adam vurana kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steam de daha iyi sanhok yenilendi fln

Ben dürbüne göre hassasiyet yapacağım için çok sıkıntı olmaz. En çok sekenin ateş etme hassasiyetinini arttırınca rahat oluyor.

Ben dürbüne göre hassasiyet yapacağım için çok sıkıntı olmaz. En çok sekenin ateş etme hassasiyetinini arttırınca rahat oluyor.

Hepsini dikey hassasiyette yapın ben 0.75 kullanıyorum zor oluyor ama oynuyorum

Tick serverın fpsi yada hz i gibidir serverin yenileme hızıdır. Csgoda 64tick tir Valorantta 128 tick , valorantta mermiler daha düzgün ve hızlı gitmekteyken csgoda durum aynı değildir.

Geri