Ygtmr3
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Yiğit Emre KEKLİK
Ben artık kafayı yemek üzereyim help
Araştırmadığım yer, yapmadığım şey kalmadı cidden benzini döküp yakcam makineyi o derece yani. Normal oyun esnasında çok takılmalar mevcut. Aşırı derecede fps drop yiyorum ve buna rağmen 200+ fps alırken smokeler patlayınca benim oyun yalan oluyor. Her smoke -15 civarı fpsmi düşüyor. Çatışmanın yoğun olduğu yerlerde bazen 30 fps bile görmüşlüğüm var. Karakter felç geçiriyor resmen. Sadece vikendi değil tüm haritalarda yapıyor bunu. Başka oyunda denemedim çünkü sadece bu oyun için aldım bilgisayarı.
Amd 6600xt ekran kartı
Asus b-550m prime anakart
Ryzen 5 5600 işlemci
Hp 8x2 ram 3000 mhz
Hikvision 240 gb ssd + toshiba 1th harddisk (oyun ve windows ssd'de kurulu)
Rampage 600w 80+ psu
Bios güncel
Driverler güncel
1 hafta önce formatlandı tüm dosyalar eksiksiz
Çerezler vb gibi şeyler temizlendi
Bak ciddi manada söylüyorum bana yardımcı olup şu lanet sorunu çözen arkadaşa maddi destekte buluncam.Donanımarşivi foruma da yazdım ama kimse bakmadı beyler bi el atın...
Araştırmadığım yer, yapmadığım şey kalmadı cidden benzini döküp yakcam makineyi o derece yani. Normal oyun esnasında çok takılmalar mevcut. Aşırı derecede fps drop yiyorum ve buna rağmen 200+ fps alırken smokeler patlayınca benim oyun yalan oluyor. Her smoke -15 civarı fpsmi düşüyor. Çatışmanın yoğun olduğu yerlerde bazen 30 fps bile görmüşlüğüm var. Karakter felç geçiriyor resmen. Sadece vikendi değil tüm haritalarda yapıyor bunu. Başka oyunda denemedim çünkü sadece bu oyun için aldım bilgisayarı.
Amd 6600xt ekran kartı
Asus b-550m prime anakart
Ryzen 5 5600 işlemci
Hp 8x2 ram 3000 mhz
Hikvision 240 gb ssd + toshiba 1th harddisk (oyun ve windows ssd'de kurulu)
Rampage 600w 80+ psu
Bios güncel
Driverler güncel
1 hafta önce formatlandı tüm dosyalar eksiksiz
Çerezler vb gibi şeyler temizlendi
Bak ciddi manada söylüyorum bana yardımcı olup şu lanet sorunu çözen arkadaşa maddi destekte buluncam.Donanımarşivi foruma da yazdım ama kimse bakmadı beyler bi el atın...