S ShiftTusu 80+ Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 16 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Osman 5 Mayıs 2024 #1 Selam bende xbox var arkadaşımda ise pc var ve beraber pubg oynamak istiyoruz. Ben xboxa klavye ve mouse bağlarsam onunla beraber oynayabilirmiyim.
Selam bende xbox var arkadaşımda ise pc var ve beraber pubg oynamak istiyoruz. Ben xboxa klavye ve mouse bağlarsam onunla beraber oynayabilirmiyim.
N neura 80+ Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 451 Dahası Reaksiyon skoru 98 İsim Yiğit Erdem 5 Mayıs 2024 #2 Klavye mouse bağlarsan hiçbir işe yaramaz pubg desteklemiyor crossplay var mı bilmiyorum Mesaj otomatik birleştirildi: 5 Mayıs 2024 Fortnite oynayabilirsiniz hem klavye fare destekliyor hemde crossplay var
Klavye mouse bağlarsan hiçbir işe yaramaz pubg desteklemiyor crossplay var mı bilmiyorum Mesaj otomatik birleştirildi: 5 Mayıs 2024 Fortnite oynayabilirsiniz hem klavye fare destekliyor hemde crossplay var
S ShiftTusu 80+ Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 16 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Osman 6 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 neura yazmış: Klavye mouse bağlarsan hiçbir işe yaramaz PUBG desteklemiyor crossplay var mı bilmiyorum Mesaj otomatik birleştirildi: 5 Mayıs 2024 Fortnite oynayabilirsiniz hem klavye fare destekliyor hemde crossplay var Devamı için tıklayın... Teşekkürler
neura yazmış: Klavye mouse bağlarsan hiçbir işe yaramaz PUBG desteklemiyor crossplay var mı bilmiyorum Mesaj otomatik birleştirildi: 5 Mayıs 2024 Fortnite oynayabilirsiniz hem klavye fare destekliyor hemde crossplay var Devamı için tıklayın... Teşekkürler