Neler Yeni

Pubg’de nasıl gelişebilirim?

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Arkadaşlar ben normalde cs:go oynuyorum.İndirimde pubg almıştım 1 ay önce.Ama iyi oynayamıyorum.Mesela önüme bir anda adam çıksa bir şey yapamıyorum.Adamla fight’a girsek heyecan basıyor ölüyorum.Antrenman’da çok iyi spray atıyorum ama oyuna girince aynısı gibi spray atamıyorum vb. Kendimi nasıl geliştirebilirim önerileriniz,taktikleriniz var mı?

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Oynayacaksın. Reflekslerini geliştir.

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,578
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Antrenmanda herkes boş duvara sprey atar.
Ne kadar çok oynarsan, tecrübelenirsin ve zaman geçtikçe daha iyi oynarsın.

ocean*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alp Çetin
Arkadaşlar ben normalde cs:go oynuyorum.İndirimde PUBG almıştım 1 ay önce.Ama iyi oynayamıyorum.Mesela önüme bir anda adam çıksa bir şey yapamıyorum.Adamla fight’a girsek heyecan basıyor ölüyorum.Antrenman’da çok iyi spray atıyorum ama oyuna girince aynısı gibi spray atamıyorum vb. Kendimi nasıl geliştirebilirim önerileriniz,taktikleriniz var mı?
Kendi ayarını bul,hergün antreman moduna gir ve genellikle hot drop yerlere atla

DARKnET

80+
aga oynayış türüne bağlı saldırganmı oynuyorsun taktikselmi yani değişir bam güm dalarsan gelişemezsin

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Arkadaşlar ben normalde cs:go oynuyorum.İndirimde PUBG almıştım 1 ay önce.Ama iyi oynayamıyorum.Mesela önüme bir anda adam çıksa bir şey yapamıyorum.Adamla fight’a girsek heyecan basıyor ölüyorum.Antrenman’da çok iyi spray atıyorum ama oyuna girince aynısı gibi spray atamıyorum vb. Kendimi nasıl geliştirebilirim önerileriniz,taktikleriniz var mı?
Özel bir taktik yok dostum. Oyun fark etmeksizin antrenman yapacaksın. Doğru yerlerde doğru zamanda olmayı oynaya oynaya öğreneceksin. Profesyonel oyuncuların maçlarını ve yayınlarını izle.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Sürekli oynayarak bir süre sonra oyun zekan da gelişeceği için çok aime ihtiyaçta duymazsınız. Spray için yanlış bilmiyorsam eğitim alanına girip saatlerce spray yapmayı dene falan öyle öyle gelişirsin.

JoKeRsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Berat ünlü
knk beraber oynayakmı bendede arkadaş yok 100 saatim var ama ben iyi oynuyorum

Umutcan12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Umutcan
Eğitim modunda aim kas. Göz kasları bir süre sonra alışıp adamı gördüğün gibi otomatikmen sprey atacaksın bir süre sonra.

Top Bottom