SadeceBirisi.
80+ Platinum
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8,454
- İsim
- uwu
sisteminiz bu civar olmalı daha altı kasmadan oynayamazsınız :
r5 1600af/ i5 9400f
gtx 1650s/rx 580 4/8gb
oyun ssd olmak zorunda zaten
öncelikle Gameloop 32 bit i indiriyoruz.
emülatörü ssd ye kurduktan sonra play storeyi kuruyoruz , kurduktan sonra hesabımızı açıp ''GFX TOOL'' ve ''PUBGM ''uygulamalarını kuruyoruz.
önce Pubgm açıyoruz en sağda en yüksek çözünürlük olanı indiriyoruz indikten sonra emülatörü tekrardan başlatıyoruz.
GFX TOOL uygulamasını başlatıyoruz ve ''GLOBAL'' ı seçiyoruz.
1080p monitörü olanlar bu şekil yapsınlar daha yüksek veya daha düşük olanlar Resolution kısmından seçebilir .
ayarları yaptıktan sonra '' ACCEPT '' e tıklıyoruz. Sonra ki adımları pembe ile işaretlediğim yerlere tıklıyoruz.
2 kere tıklayıp RUN GAME tıklıyoruz.
hesabınızı giriyorsunuz ayarlarda böyle gözükecek . Ben oyunu tablet modu denilen şekilde oynuyorum isteyen olursa onuda tuş ayarı yada hassasiyetini veririm.
Üstte ki görselde ki yerdeki ses kısmından aşırı yükseği seçiyoruz (daha kaliteli sesler)
Üstteki şekilde yapmanızı öneriyorum özellikle hızlı koşu hassasiyetini 100 yapın
oyun içi görüntüler
okuyan herkese teşekkür ederim, Hayırlı Forumlar.
@crixus49
r5 1600af/ i5 9400f
gtx 1650s/rx 580 4/8gb
oyun ssd olmak zorunda zaten
öncelikle Gameloop 32 bit i indiriyoruz.
PC için En İyi Android Emülatörü | GameLoop Resmi 2024
GameLoop, PC'de mobil oyunlar oynamak için dünyanın önde gelen ücretsiz Android emülatörü. PUBG Mobile✓, CODM✓, Pokémon UNITE✓, Free Fire Max✓ ve daha fazlasında daha iyi bir oyun deneyimi yaşayın…
www.gameloop.com
emülatörü ssd ye kurduktan sonra play storeyi kuruyoruz , kurduktan sonra hesabımızı açıp ''GFX TOOL'' ve ''PUBGM ''uygulamalarını kuruyoruz.
önce Pubgm açıyoruz en sağda en yüksek çözünürlük olanı indiriyoruz indikten sonra emülatörü tekrardan başlatıyoruz.
GFX TOOL uygulamasını başlatıyoruz ve ''GLOBAL'' ı seçiyoruz.
1080p monitörü olanlar bu şekil yapsınlar daha yüksek veya daha düşük olanlar Resolution kısmından seçebilir .
ayarları yaptıktan sonra '' ACCEPT '' e tıklıyoruz. Sonra ki adımları pembe ile işaretlediğim yerlere tıklıyoruz.
2 kere tıklayıp RUN GAME tıklıyoruz.
hesabınızı giriyorsunuz ayarlarda böyle gözükecek . Ben oyunu tablet modu denilen şekilde oynuyorum isteyen olursa onuda tuş ayarı yada hassasiyetini veririm.
Üstte ki görselde ki yerdeki ses kısmından aşırı yükseği seçiyoruz (daha kaliteli sesler)
Üstteki şekilde yapmanızı öneriyorum özellikle hızlı koşu hassasiyetini 100 yapın
oyun içi görüntüler
okuyan herkese teşekkür ederim, Hayırlı Forumlar.
@crixus49