Puff (Elektronik sigara zararları çok mudur)

Bir gecede full likitli bir vozol bitirmiştim bir ara
hatta arada içiyordum ama maximum 1 hafta kullandım geçenlerde doktora gittiğimde adam direkt sigara içtiğimi söyledi kullanmam sigara falan sadece puf içmiş birisiyim ciğerlerimin 10 senelik ağır içicilerden daha kötü durumda olduğunu söyledi hatta inanmadı sadece puf kullanmama 18 yaşındayım başka bir şey harbi kullanmadım puf kullandım sadece tütün ürünü ciğerlerimi bu hale getirdi uzak durun şu cihazlardan

4-6 ay kısa bir süre değil. Kim kısa süre diye inandırdı size? 6 ay her gün o tarz seyi kullanırsan kanser olma ihtimalin bile var. Herkesin vücudu bünyesi farklı bunu denemeden bilemezsin.
Kimisinde zerre bisey olmazken kimisi kanser başlangıçı olabilir. Daha çok merak ediyorsan dene 6 ay sonra haber edersin.

Sigaranın kırk katı diyor yeşil ay. Uzak durmakta fayda var.

Bir gecede full likitli bir vozol bitirmiştim bir ara
hatta arada içiyordum ama maximum 1 hafta kullandım geçenlerde doktora gittiğimde adam direkt sigara içtiğimi söyledi kullanmam sigara falan sadece puf içmiş birisiyim ciğerlerimin 10 senelik ağır içicilerden daha kötü durumda olduğunu söyledi hatta inanmadı sadece puf kullanmama 18 yaşındayım başka bir şey harbi kullanmadım puf kullandım sadece tütün ürünü ciğerlerimi bu hale getirdi uzak durun şu cihazlardan
Sende abartmissin full limitli puf bir gecede bitirirsin ölürsün tabi likiti en kötü 4-5 ay kullanıyor millet öyle içersem.bir zahmet öleyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,459
Üyeler
185,734
Son üye
samerevin
Geri