Neler Yeni

Puff tad yok 600tl bosa gitti

M1ka1291

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emre
2 gün önce tekelden yanlış duymadınız tekelden puff aldım çakma olduğunu anladıydim puff da tat yoktu ilk başlar 600tl verdim illaha tat gelir diye mal mal içtim tad yok sırf 600tlyi boşa atmış olmamaliyım diye tatsız şeyi 2gun kullandım vallahi param da gitti 2 günde ciğerlerim ne kadar kötü etkilenmiştir bilmiyorum ama herseyde bi hayır vardır diyorum bu yeni aldigim puffu çöpe atmalı miyim sizce 600tl boşa gitti diye üzülüyom sadece

Berk58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Berk kaşkaya
2 gün önce tekelden yanlış duymadınız tekelden puff aldım çakma olduğunu anladıydim puff da tat yoktu ilk başlar 600tl verdim illaha tat gelir diye mal mal içtim tad yok sırf 600tlyi boşa atmış olmamaliyım diye tatsız şeyi 2gun kullandım vallahi param da gitti 2 günde ciğerlerim ne kadar kötü etkilenmiştir bilmiyorum ama herseyde bi hayır vardır diyorum bu yeni aldigim puffu çöpe atmalı miyim sizce 600tl boşa gitti diye üzülüyom sadece
Dolduruyorlar onları 50tl ye doldurt dene bir de

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Doğukan Barut
aldığın yere götür knk, arada oluyor öyle bende de oldu, götürdüm verdim adam sarj etti 1 saat sonra gel dedi gittim duman atmıyor dışarıya ve tat yok benden kaynaklı kusurlu ürün dedi yenisini verdi çektim miss devamm, mangolu almıştım, yedek tüp de aldım 15 20 gün gitti, sonra mangoyu koydum içine geri ama biraz dikkatli açman lazım kablolar koparsa gg ez game, koydum 1 ay gitti bu sefer, 50ml lik tüp 3 kere doldurdu şuan hala onu kullanıyorum

En İyi Cevap
3
şarjı ve likiti var mı?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,442
İsim
Oğuz
Adam parayla duman alıp vardır hayır diyor.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
emir yapar

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Mert
Likit yoktur belki

M1ka1291

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adam parayla duman alıp vardır hayır diyor.
demek istedigim belki içmemem için böyle bir şey oldu kendime ne yaptıgım seni ilgilendirmez tantana yapma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ağızları görmüyor musun mantıklı bir şey aramamak lazım
:ROFLMAO:

şarjı ve likiti var mı?
ikiside var likiti %90a düştükten sonra daha fazla tat gelmeye başladı sıkıntı yok konu cozuldu

aldığın yere götür knk, arada oluyor öyle bende de oldu, götürdüm verdim adam sarj etti 1 saat sonra gel dedi gittim duman atmıyor dışarıya ve tat yok benden kaynaklı kusurlu ürün dedi yenisini verdi çektim miss devamm, mangolu almıştım, yedek tüp de aldım 15 20 gün gitti, sonra mangoyu koydum içine geri ama biraz dikkatli açman lazım kablolar koparsa gg ez game, koydum 1 ay gitti bu sefer, 50ml lik tüp 3 kere doldurdu şuan hala onu kullanıyorum
likiti %90a düştükten sonra daha fazla tat gelmeye başladı ama ilk bi kaç çekimde iyi hoş tat bırakıyor sonraki çekimlerde ağız alıştıgı icin tat yokmuş gibi geliyor o yüzden arada sırada dudakta tad bırakacak şekilde cekip bırakıyorum sağol tavsiyen için

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,442
İsim
Oğuz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,004