🔥İndirim Puma Serve Pro Lite 1650 TL

busrazegn

80+
Reaksiyon skoru
23
1752841594671.webp

Çoğu bedeni mevcut Puma Serve Pro Lite aşağıdaki sitede 1650 TL

Etmez bence

Alıntıyı görüntüle
Çoğu bedeni mevcut Puma Serve Pro Lite aşağıdaki sitede 1650 TL
aga tipi aynı adını bilmiyorum bunun siyah beyazını aldım 2 yıl önce flodan ayakkabı giyiyorum 10 dk sonra ayağımın altı yanıyor böyle değişik bir kalıbı var hiç giymedim duruyor öyle

aga tipi aynı adını bilmiyorum bunun siyah beyazını aldım 2 yıl önce flodan ayakkabı giyiyorum 10 dk sonra ayağımın altı yanıyor böyle değişik bir kalıbı var hiç giymedim duruyor öyle
daha önce ben de 2 defa farklı modellerini aldım, bende öyle olmadı. ama bazı modellerinin tabanı ince olabiliyor, o yüzden olmuştur belki.

2 dir puma alıyorum arkaları cok çabuk yırtılıyor. Kronik mi ben mi ahrazım bilmiyorum ama o kadar para verip böyle olması zottiri bir sorun. Onun dışında geçen yaz da bu yazda işe giderken double court giyiyom. İç arka yine yırtık, ayak bileği kısmı, önlerde de açılma var ama paramparça değil. 1 yıldır giyiyom 1 yıl daha gider. Çalıyor çırpıyor ama yapıyor. Güzel modelini giymek lazım, rahatta olması lazım netten sakın ayakkabı almayın, bakın, deneyip alın mağazadan.

https://www.flo.com.tr/urun/puma-carter-l-siyah-erkek-sneaker-102237450 şu an bunu giyiyom hem rahat hem yakşıklı 45 de olsa ötekine göre ayı gibi göstermiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha önce ben de 2 defa farklı modellerini aldım, bende öyle olmadı. ama bazı modellerinin tabanı ince olabiliyor, o yüzden olmuştur belki.
kullanıma da bağlı. Ark var asosyal 3 yıldır tertemiz ayakkabısı. Benimkiler 3-5 aya yamuluyor. 5-10 saat dışarda oluyom günlük.

• Beğen
Reaksiyonlar: H061
bence tipi güzel, 1650 tl bu devirde çok uygun. pazardan alsan 900-1000 lira artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullanıma da bağlı. Ark var asosyal 3 yıldır tertemiz ayakkabısı. Benimkiler 3-5 aya yamuluyor. 5-10 saat dışarda oluyom günlük.
doğru, ben de biraz asosyalim aynı ayakkabı 1 yıldır evde duruyor ilk günkü gibi :D

Geri