Çoğu bedeni mevcut Puma Serve Pro Lite aşağıdaki sitede 1650 TL

Puma Serve Pro Lite Unisex Sneaker 37490208 - Sporthink
Puma Serve Pro Lite Unisex Sneaker 37490208 Sporthink'e özel fırsatlar ve uygun ödeme koşulları ile satın almak için tıklayın.
aga tipi aynı adını bilmiyorum bunun siyah beyazını aldım 2 yıl önce flodan ayakkabı giyiyorum 10 dk sonra ayağımın altı yanıyor böyle değişik bir kalıbı var hiç giymedim duruyor öyleAlıntıyı görüntüle
Çoğu bedeni mevcut Puma Serve Pro Lite aşağıdaki sitede 1650 TL
![]()
Puma Serve Pro Lite Unisex Sneaker 37490208 - Sporthink
Puma Serve Pro Lite Unisex Sneaker 37490208 Sporthink'e özel fırsatlar ve uygun ödeme koşulları ile satın almak için tıklayın.www.sporthink.com.tr
daha önce ben de 2 defa farklı modellerini aldım, bende öyle olmadı. ama bazı modellerinin tabanı ince olabiliyor, o yüzden olmuştur belki.aga tipi aynı adını bilmiyorum bunun siyah beyazını aldım 2 yıl önce flodan ayakkabı giyiyorum 10 dk sonra ayağımın altı yanıyor böyle değişik bir kalıbı var hiç giymedim duruyor öyle
kullanıma da bağlı. Ark var asosyal 3 yıldır tertemiz ayakkabısı. Benimkiler 3-5 aya yamuluyor. 5-10 saat dışarda oluyom günlük.daha önce ben de 2 defa farklı modellerini aldım, bende öyle olmadı. ama bazı modellerinin tabanı ince olabiliyor, o yüzden olmuştur belki.
bence tipi güzel, 1650 tl bu devirde çok uygun. pazardan alsan 900-1000 lira artıkEtmez bence
doğru, ben de biraz asosyalim aynı ayakkabı 1 yıldır evde duruyor ilk günkü gibikullanıma da bağlı. Ark var asosyal 3 yıldır tertemiz ayakkabısı. Benimkiler 3-5 aya yamuluyor. 5-10 saat dışarda oluyom günlük.