P pasii 80+ Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 482 17 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar ben "Puma X santa cruz unisex siyah eşofman üstü" almak istiyorum. Ürün pahalı ve stok yok. Buna benzer eşofman üstü önerebilir misiniz?
Arkadaşlar ben "Puma X santa cruz unisex siyah eşofman üstü" almak istiyorum. Ürün pahalı ve stok yok. Buna benzer eşofman üstü önerebilir misiniz?
Ogün Ulaş Dedeler 80+ Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 236 Dahası Reaksiyon skoru 131 Konum İzmir İsim Ogün Ulaş Dedeler İlgilendiği Kategoriler Ultimate Team, Real Time Strategy, Drum, F1 17 Temmuz 2022 #2 Marka takıntın yoksa semt pazarlarında kaçak defolu ürünler geliyor oralara bakabilirsin. Yerel tekstil firmaları bazı markaların birinci sınıf replikalarini yapıyor. Denizli ye yolun düşerse kaynak tekstil de her marka bulabilirsin
Marka takıntın yoksa semt pazarlarında kaçak defolu ürünler geliyor oralara bakabilirsin. Yerel tekstil firmaları bazı markaların birinci sınıf replikalarini yapıyor. Denizli ye yolun düşerse kaynak tekstil de her marka bulabilirsin