Neler Yeni

Lise mezuniyeti için gömlek, pantolon ve ceket önerisi

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
iyi öyle yap o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim. Manita seni gömlekle görmek istiyorum dediği için ve bende kendimi gömlekle merak ettiğim için içime gömlek giymeyi düşünüyorum. Full siyah olsam sıkıntı olmaz bence. Belki kız arkadaşımda siyah elbise alabilirmiş. Siyah gömlek normal simsiyah pantolon altına ayakkabım var uydurmaya çalışacağım. Onun haricinde saat almayı düşünüyorum başka zamanlarda da takarım diye. Gömlek, pantolon ve saat önerisi atabilirsiniz alacak yer falan hiç yok aklımda

Ceket konusu bütçemi aşar gibime geliyor cekete sıcak bakamıyorum fiyat yüzünden
Kız arkadaşınla kombinleyeceksen siyah güzel olabilir
Ceket dedim
böyle bir şeydi ama beklediğimden pahalıymış aklına yatarsa kiralayabilirsin beyaz tişört yerine siyah balıkçı yaka ile full siyah kombin yapılabilir

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Ayakkabın rugan olabilir varsa bir değerlendir takım yapacaksan. Hoş durur.
O tarz bir ayakkabıyı hiç giymem herhalde hocam : D

Kız arkadaşınla kombinleyeceksen siyah güzel olabilir
Ceket dedim
böyle bir şeydi ama beklediğimden pahalıymış aklına yatarsa kiralayabilirsin beyaz tişört yerine siyah balıkçı yaka ile full siyah kombin yapılabilir
Bildiğin güzel gömlek ve pantolon var mı hocam. Ben avvadan oxford gömlek gördüm güzel duruyor ama beyazını beğendim ilk defa

Günlük kıyafet, tişört falan giyme sakın. Takım elbiseyle git herkes takımla gelir
Yaa ceket işine girmek istemiyorum çok pahalıya gelir ve ceket giymem ama gömlek pantolon böyle uyumlu alınsa giyerim arada belirli mekanlarda

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: MTBC

Megan

80+ Silver

Bildiğin güzel gömlek ve pantolon var mı hocam. Ben avvadan oxford gömlek gördüm güzel duruyor ama beyazını beğendim ilk defa

Yaa ceket işine girmek istemiyorum çok pahalıya gelir ve ceket giymem ama gömlek pantolon böyle uyumlu alınsa giyerim arada belirli mekanlarda
Gömlek pantolon da olur. Ama sakın gündelik kıyafetler giyme. Bir kişi bile gündelik kıyafetle gelmez büyük ihtimalle

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Gömlek pantolon da olur. Ama sakın gündelik kıyafetler giyme. Bir kişi bile gündelik kıyafetle gelmez büyük ihtimalle
Farkındayım hocam. O yüzden gömlek ve pantolon önerisi istiyorum zaten. Saatte almayı planlıyorum çok iyi tamamlayacak parça olarak görüyorum

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta

Hiç gömlek giymiyorum kanka kb

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Siyah gömlek nereden alabilirim güzel ve f/p öneri bekliyorum. Ayrıca siyah pantolon ve gümüş renk saatte bekliyorumm

oEnesQlf

80+ Silver
Siyah gömlek nereden alabilirim güzel ve f/p öneri bekliyorum. Ayrıca siyah pantolon ve gümüş renk saatte bekliyorumm
Bütçen az ise tudorsa bakabilirsin eğer bütçen yetiyorsa zara dan al gömlekleri kaliteli.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Saat aldım. Ceket,gömlek ,pantolon önerisi bekliyorum

Top Bottom