Ben mezuniyet için beyaz gömlek, siyah ayakkabı aldım. Pantolon 80 kilo için hangi kalıp pantolon alabilirim mezuniyete uygun ve gömleğin altına uygun pantolon önerilerinizi bekliyorum. Bana kumaş pantolon veya kumaş baggy fit pantolon olur mu?
170 im hocamkanka 80 kilo bi insan çok fit bir vücuda da sahip olabilir tombul biri de olabilir boyunu ve yağ oranını bel omuz ölçülerini bilmeden kimse yardım edemez
bi tık yağ oranı var anladığım kadarıyla, mağazaya gidip deneme şansın var mı170 im hocam
Evet yağ var, mağazaya gidip deneme şansım var fakat önerdiğiniz modeller varsa onu deneyebilirim.bi tık yağ oranı var anladığım kadarıyla, mağazaya gidip deneme şansın var mı
bershka ve zaraya bakabilirsin güzel pantolonlar bulabilirsin oradaEvet yağ var, mağazaya gidip deneme şansım var fakat önerdiğiniz modeller varsa onu deneyebilirim.
Sağolun gidip bakacağım.bershka ve zaraya bakabilirsin güzel pantolonlar bulabilirsin orada
rica ederim ne demekSağolun gidip bakacağım.
Senden 15cm falan daha uzunum kilom az buçuk fazla ltb kot giyiyorum ben sanada öneririmSağolun gidip bakacağım.
Kot sevmiyorum. Hem rahatsız ediyor hemde mezuniyet için uygun olduğunu düşünmüyorum.Senden 15cm falan daha uzunum kilom az buçuk fazla ltb kot giyiyorum ben sanada öneririm