Ulan öğrenci adamın arabayla ne işi varArabayla gidebilirsiniz hocam
Ya da hocam ego veya halk otobüslerine bakın metro istasyonlarına giden varsa oradan metroya geçebilirsiniz![]()
Abonman yapmayı unutmayın hocam. Polatlı sıhhiye arası abonman oluyorsa sizin için çok iyi olur birde sıhhiyeden metro ile uzun sürer metro haberiniz olsunUlan öğrenci adamın arabayla ne işi var
Google mapstan baktım sıhhiyeye otobüsle gidip ordan metroyla ostime
Şu an kartta 200 lira var 100 ekleyip abonman olabiliyom mu yoksa parayi harcim miAbonman yapmayı unutmayın hocam. Polatlı sıhhiye arası abonman oluyorsa sizin için çok iyi olur birde sıhhiyeden metro ile uzun sürer metro haberiniz olsun
Uygulamada abonman yükle olması gerekiyor veya smartbankodan halledin.Şu an kartta 200 lira var 100 ekleyip abonman olabiliyom mu yoksa parayi harcim mi
Uygulamada abonman yükle olması gerekiyor veya smartbankodan halledin.
100 ekleyince oluyor mu bilmiyorum ama tavsiyem 200 dursun belki abonman dışı hatlara binerseniz oradan çeker
30 gün olması lazımAbonman 30 gün mü yoksa ay başı mı yenileniyor
oradan geçen bir sıhhiye/ulus/kızılay otobüsüne binin en yakın metrodan ostime geçin.
bu tür dış yerlere genelde ulus otobüsü veriyorlar servisler fenan da ulusa gidiyor genelde bizim burada da öyle otobüsler genelde hep sıhhiye veya ümitköye gidiyor.438 442 falan pursaklardan ulusa gider ulustan da metroyla ostime gidebilirsin benim bildiğim bu direkt ostime giden servis dolmuş bilmem ne vardır belki ben bilmem onları. Ankarakarti da kizilay metro altından ya da internetten cikarabilirsin. İnternetten cok bekliyon falan diyorlardı bana üç günde gelmişti.
Bence deOradan ostime tek araçla gitmesi düşük ihtimal