voltaj felan pek anlamıyorum saat hiziyla direkt 2.80 mi olucakKaç V da çalışıyor biliyor musun? Bilgisayar açılırken delete tuşuna sürekli basarsan biosa atar seni. Oradan saat hızını ayarlayabilirsin ve voltajı da değiştirebilirsin. Şimdilik voltaj değiştirmeden 2.8 Ghz deneyebilirsin
voltaj felan pek anlamıyorum saat hiziyla direkt 2.80 mi olucak
mesela diyelim 2.80 yetmedi sicaklik da iyi 3.00 yapmak istersem voltaji nasıl yapicam psum 350wattKaç V da çalışıyor biliyor musun? Bilgisayar açılırken delete tuşuna sürekli basarsan biosa atar seni. Oradan saat hızını ayarlayabilirsin ve voltajı da değiştirebilirsin. Şimdilik voltaj değiştirmeden 2.8 Ghz deneyebilirsin
Discordun varsa yardımcı olabilirimvoltaj felan pek anlamıyorum saat hiziyla direkt 2.80 mi olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:
mesela diyelim 2.80 yetmedi sicaklik da iyi 3.00 yapmak istersem voltaji nasıl yapicam psum 350watt
tabi 2 gibi felan pc geçicem yardımcı olursan sevinirim bios ekranında felanDiscordun varsa yardımcı olabilirim
4.40 dan sonra tam müsait olacağımtabi 2 gibi felan pc geçicem yardımcı olursan sevinirim bios ekranında felan
Oğuzhan#4452
yarın felan da yapabiliriz ben müsait olamiyabilrim4.40 dan sonra tam müsait olacağım
Arkadaşlığı kabul edin ben size gerekli açıklamaları yazayım dayarın felan da yapabiliriz ben müsait olamiyabilrim
tamamdırArkadaşlığı kabul edin ben size gerekli açıklamaları yazayım da