https://www.dfsbilgisayar.com/msi-rx550-2gb-2gt-lp-oc-gddr5-128bit-hdmi-dvi-pcie-16x-v3-0 Bunu öneririm o bütçe aralığındaq8300 işlemcim var ilk önce ekran kartı alıp sonra işlemcimi yenilemeyi düşünüyorum öneriniz nedir
2 el alsamhttps://www.dfsbilgisayar.com/msi-rx550-2gb-2gt-lp-oc-gddr5-128bit-hdmi-dvi-pcie-16x-v3-0 Bunu öneririm o bütçe aralığında
İkinci elde RX 560'da bulursun Ama temiz garantili bulmaya çalış2 el alsam
rx 460 4gb buldum 650 TL ye o uyarmı
get ile alacağım 1 2 gün test edip onaylayacağım siparişi nasıl olurİkinci elde RX 560'da bulursun Ama temiz garantili bulmaya çalış
1 tane strix rx560 buldum şimdi 700 tl ye koymuşİkinci elde RX 560'da bulursun Ama temiz garantili bulmaya çalış
Link ?get ile alacağım 1 2 gün test edip onaylayacağım siparişi nasıl olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 tane strix rx560 buldum şimdi 700 TL ye koymuş
Link ?
Bunu gördümde atmadım sana Tarih 27 Ocak 2020 1 Yıl Geçmiş diye atmadımEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
iyi midir ama cevap vermediBunu gördümde atmadım sana Tarih 27 Ocak 2020 1 Yıl Geçmiş diye atmadımiy
rx 570 benim işlemcime fazla mı gelirBunu gördümde atmadım sana Tarih 27 Ocak 2020 1 Yıl Geçmiş diye atmadım
RX 570 Fazla Gelir 560 bile tık zorlar hatta.Adam muhtemelen satmıyordur satsa bile fiyatı artırıriyi midir ama cevap vermedi
rx 570 benim işlemcime fazla mı gelir
Şu an kendi bilgisayarını ne kadara satabilirsin tahmineniyi midir ama cevap vermedi
rx 570 benim işlemcime fazla mı gelir
1250RX 570 Fazla Gelir 560 bile tık zorlar hatta.Adam muhtemelen satmıyordur satsa bile fiyatı artırır
Şu an kendi bilgisayarını ne kadara satabilirsin tahminen
belki daha az eski pcRX 570 Fazla Gelir 560 bile tık zorlar hatta.Adam muhtemelen satmıyordur satsa bile fiyatı artırır
Şu an kendi bilgisayarını ne kadara satabilirsin tahminen
Alabilirsin Ama Psu markası nedir1250
belki daha az eski pc
g41 anakart
500 gb HDD
1gb geforce 9500 gt
4+4 8gb ram
350 w psu
q8300 işlemci
bu ilan get ile 660 TL'ye bırakıyor kargo ondan fanı değişmişEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com