Ramazan İşbilen
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 65
- İsim
- Ramazan İşbilen
- Bütçe
- 300
Bugün xeon işlemci alacaktım fakat ilanlara 50tl daha pahalıya q9550 eklendiğini gördüm.
aradaki tdp farkına da bakılacak olursak sizce hangisini almalı?
şu anki anakartımla q9550'yi 3.3ghz xeon'u ise 3.7ghz hızlarda çalıştırabiliyorum.
Ayrıca ikisininde de 12mb cache var
Mesaj otomatik birleştirildi:
q9550 2.83ghz fakat bunu overclock ile 3ün üstüne rahat çıkarabileceğimi düşünüyorum anakartım 399a kadar fsp verebiliyor ve işlemci çarpanı 7nin üstündeyse çok rahat çıkarabilirim o hızlara ama bilmiyorum.Bugün xeon işlemci alacaktım fakat ilanlara 50tl daha pahalıya q9550 eklendiğini gördüm.
Az önce hesapladımBugün xeon işlemci alacaktım fakat ilanlara 50tl daha pahalıya q9550 eklendiğini gördüm.
q9550 2.83ghz fakat bunu overclock ile 3ün üstüne rahat çıkarabileceğimi düşünüyorum anakartım 399a kadar fsp verebiliyor ve işlemci çarpanı 7nin üstündeyse çok rahat çıkarabilirim o hızlara ama bilmiyorum.
şu anki anakartımla q9550'yi 3.3ghz xeon'u ise 3.7ghz hızlarda çalıştırabiliyorum.
Biraz karmaşık oldu ama bildiklerim bu kadar.Ben q9550 nin yönündeyim ama son sözü sizlere bırakmak istiyorumBugün xeon işlemci alacaktım fakat ilanlara 50tl daha pahalıya q9550 eklendiğini gördüm.
q9550 2.83ghz fakat bunu overclock ile 3ün üstüne rahat çıkarabileceğimi düşünüyorum anakartım 399a kadar fsp verebiliyor ve işlemci çarpanı 7nin üstündeyse çok rahat çıkarabilirim o hızlara ama bilmiyorum.
Az önce hesapladım
Son düzenleme: