Ben de bunun hakkında bir konu açmıştım bi arkadaş güzel açıkladı satın aldım kullanıyorum. Gayet güzel memnunum. Konuyu da bırakayım aşağıya hocam.Arkadaşlar bütçem 400 TL şuanlik Qcy t13 düşünüyorum bu fiayt bandında daha iyi bir kulaklık varmı ve yatta başka bir kulaklık önerisi olan varmı
Hocam bu fiyat bandında daha iyi önerebiliceginiz varmı ve de oyun için Alicam ve müzik için başlar nasıl oyunda ses kastiriyirmu ve de şarjı nasıl gidiyir kutu ve kulaklık şarjıBen de bunun hakkında bir konu açmıştım bi arkadaş güzel açıkladı satın aldım kullanıyorum. Gayet güzel memnunum. Konuyu da bırakayım aşağıya hocam.
Hocam bu fiyat bandında xiaomi nin bir kulaklığı vardı ona da bakmıştım ama iyi mi kötü mü bilemem. Oyun hakkında da pek bir bilgim yok ama müzik hakkında soracak olursanız beni tatmin etti diyebilirim. https://forum.donanimarsivi.com/konu/qcy-t13-almak-mantikli-mi.720875/Hocam bu fiyat bandında daha iyi önerebiliceginiz varmı ve de oyun için Alicam ve müzik için başlar nasıl oyunda ses kastiriyirmu ve de şarjı nasıl gidiyir kutu ve kulaklık şarjı
Bass ı nasıldıHocam bu fiyat bandında xiaomi nin bir kulaklığı vardı ona da bakmıştım ama iyi mi kötü mü bilemem. Oyun hakkında da pek bir bilgim yok ama müzik hakkında soracak olursanız beni tatmin etti diyebilirim. https://forum.donanimarsivi.com/konu/qcy-t13-almak-mantikli-mi.720875/
F/p diyebilirim beni tatmin etti ama daha iyi olabilirdi.Bass ı nasıldı
Neyi önermiyorsunuzÖnermem.
Aldım 2022 haziranda, 6-8 ay dayandı sağ kulaklık gitti, servise gönderdim iade talebi çıktı. Adamlar kulaklığı hem bana geri verip hem parayı iade ettiler. Servisi 10/10. Sonra gelen parayla QCY t13 aldım memmunum.
neyi önermiyorsunuz anlamadımÖnermem.
Aldım 2022 haziranda, 6-8 ay dayandı sağ kulaklık gitti, servise gönderdim iade talebi çıktı. Adamlar kulaklığı hem bana geri verip hem parayı iade ettiler. Servisi 10/10. Sonra gelen parayla QCY t13 aldım memmunum.
Edit: Ya hocam Haylou T15 diye okumuşum konuyu. Çok pardon, öneririm güzel kulaklık. Üstteki olay haylou t15 ile gelmişti başıma.
Editledim mesajı yanlış yazmışım. Haylou t15 kulaklık almıştım haziranda. Sonra başından geçenler ve nasıl QCY t13 aldığım yazıyor mesajda. Yanlış okumuşum çok çok pardon. QCY t13 çok iyi öneririm.Neyi önermiyorsunuz
Çok iyi değil yaniF/p diyebilirim beni tatmin etti ama daha iyi olabilirdi.
Bassı nasıldı ve bu fiyata daha iyisi varmıdırEditledim mesajı yanlış yazmışım. Haylou t15 kulaklık almıştım haziranda. Sonra başından geçenler ve nasıl QCY t13 aldığım yazıyor mesajda. Yanlış okumuşum çok çok pardon. QCY t13 çok iyi öneririm.
Bası nasılQCY T13 bende kullanıyorum bu fiyata daha iyisinin olduğunu düşünmüyorum