Neler Yeni

Qcy t13 nasıldir ve kulaklık önerisi

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Eagle
Arkadaşlar bütçem 400 TL şuanlik Qcy t13 düşünüyorum bu fiayt bandında daha iyi bir kulaklık varmı ve yatta başka bir kulaklık önerisi olan varmı

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Arkadaşlar bütçem 400 TL şuanlik Qcy t13 düşünüyorum bu fiayt bandında daha iyi bir kulaklık varmı ve yatta başka bir kulaklık önerisi olan varmı
Ben de bunun hakkında bir konu açmıştım bi arkadaş güzel açıkladı satın aldım kullanıyorum. Gayet güzel memnunum. Konuyu da bırakayım aşağıya hocam.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de bunun hakkında bir konu açmıştım bi arkadaş güzel açıkladı satın aldım kullanıyorum. Gayet güzel memnunum. Konuyu da bırakayım aşağıya hocam.
Hocam bu fiyat bandında daha iyi önerebiliceginiz varmı ve de oyun için Alicam ve müzik için başlar nasıl oyunda ses kastiriyirmu ve de şarjı nasıl gidiyir kutu ve kulaklık şarjı

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Hocam bu fiyat bandında daha iyi önerebiliceginiz varmı ve de oyun için Alicam ve müzik için başlar nasıl oyunda ses kastiriyirmu ve de şarjı nasıl gidiyir kutu ve kulaklık şarjı
Hocam bu fiyat bandında xiaomi nin bir kulaklığı vardı ona da bakmıştım ama iyi mi kötü mü bilemem. Oyun hakkında da pek bir bilgim yok ama müzik hakkında soracak olursanız beni tatmin etti diyebilirim. https://forum.donanimarsivi.com/konu/qcy-t13-almak-mantikli-mi.720875/

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Önermem.
Aldım 2022 haziranda, 6-8 ay dayandı sağ kulaklık gitti, servise gönderdim iade talebi çıktı. Adamlar kulaklığı hem bana geri verip hem parayı iade ettiler. Servisi 10/10. Sonra gelen parayla QCY t13 aldım memmunum.

Edit: Ya hocam Haylou T15 diye okumuşum konuyu. Çok pardon, öneririm güzel kulaklık. Üstteki olay haylou t15 ile gelmişti başıma.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önermem.
Aldım 2022 haziranda, 6-8 ay dayandı sağ kulaklık gitti, servise gönderdim iade talebi çıktı. Adamlar kulaklığı hem bana geri verip hem parayı iade ettiler. Servisi 10/10. Sonra gelen parayla QCY t13 aldım memmunum.
Neyi önermiyorsunuz

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Ali Batmaz
Önermem.

Edit: Ya hocam Haylou T15 diye okumuşum konuyu. Çok pardon, öneririm güzel kulaklık. Üstteki olay haylou t15 ile gelmişti başıma.
neyi önermiyorsunuz anlamadım

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Ali Batmaz
QCY T13 bende kullanıyorum bu fiyata daha iyisinin olduğunu düşünmüyorum

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Eagle
Editledim mesajı yanlış yazmışım. Haylou t15 kulaklık almıştım haziranda. Sonra başından geçenler ve nasıl QCY t13 aldığım yazıyor mesajda. Yanlış okumuşum çok çok pardon. QCY t13 çok iyi öneririm.
Bassı nasıldı ve bu fiyata daha iyisi varmıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

QCY T13 bende kullanıyorum bu fiyata daha iyisinin olduğunu düşünmüyorum
Bası nasıl

Top Bottom