benim elimdede qcy t13 var güzel gayet ama yeni bir kulaklığa geçmek istiyorum qcy t13ün anc modeli var bide benim sorduğum ise anc modeli karışıklık olmasınHangisi iyi bilmiyorum ama QCY T13 modelini kullanıyorum ve memnunum bir sıkıntı çıkarmadı
Düzeltme ANC Versiyondan bahsediyormuşsun ama t13 normal modeli kötü referans olsun diğer modeli alırkenSakın QCY T13 Alma kral bende vardı sürekli bağlantısı kopuyor hareket halindeyken yorumlarda herkes iyi diyordu az bi kısım bu sorunu yyaşıyordu bende güvenip aldım almaz olaydım sakın alma kral 2 saniyede bir bağlantı kesiliyor hele bide rüzgar varsa hayırlı olsun
kral bende düz qcy t13 var ama öyle bir sorun yaşamadım hiç sende sorun olabilirmiSakın QCY T13 Alma kral bende vardı sürekli bağlantısı kopuyor hareket halindeyken yorumlarda herkes iyi diyordu az bi kısım bu sorunu yyaşıyordu bende güvenip aldım almaz olaydım sakın alma kral 2 saniyede bir bağlantı kesiliyor hele bide rüzgar varsa hayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düzeltme ANC Versiyondan bahsediyormuşsun ama t13 normal modeli kötü referans olsun diğer modeli alırken
Kral baya bir kişide bu sorun çıkmış forumlarda ve yorumlarda okudum ancak çıkmayan kesimde çok fazla sabitken sorun yok ancak yürürken sürekli bağlantı kopuyorkral bende düz qcy t13 var ama öyle bir sorun yaşamadım hiç sende sorun olabilirmi
valla bende sorun yok ama yeni kulaklığa geçmek istiyorum ondan sormak istedimKral baya bir kişide bu sorun çıkmış forumlarda ve yorumlarda okudum ancak çıkmayan kesimde çok fazla sabitken sorun yok ancak yürürken sürekli bağlantı kopuyor
Hocam bende aynı soruyu kendime soruyorum şuan sizin karariniz ne oldu500 TL bandında bi kulaklık almayı düşünüyorum ve bu 3 kulaklık var 500 TL civarında sizce hangisi iyi bunlar arasında