QCY T18 vs T13 ANC vs T20

Calwssia

80+
Reaksiyon skoru
32
500 TL bandında bi kulaklık almayı düşünüyorum ve bu 3 kulaklık var 500 tl civarında sizce hangisi iyi bunlar arasında

Hangisi iyi bilmiyorum ama QCY T13 modelini kullanıyorum ve memnunum bir sıkıntı çıkarmadı

Hangisi iyi bilmiyorum ama QCY T13 modelini kullanıyorum ve memnunum bir sıkıntı çıkarmadı
benim elimdede qcy t13 var güzel gayet ama yeni bir kulaklığa geçmek istiyorum qcy t13ün anc modeli var bide benim sorduğum ise anc modeli karışıklık olmasın

Sakın QCY T13 Alma kral bende vardı sürekli bağlantısı kopuyor hareket halindeyken yorumlarda herkes iyi diyordu az bi kısım bu sorunu yyaşıyordu bende güvenip aldım almaz olaydım sakın alma kral 2 saniyede bir bağlantı kesiliyor hele bide rüzgar varsa hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sakın QCY T13 Alma kral bende vardı sürekli bağlantısı kopuyor hareket halindeyken yorumlarda herkes iyi diyordu az bi kısım bu sorunu yyaşıyordu bende güvenip aldım almaz olaydım sakın alma kral 2 saniyede bir bağlantı kesiliyor hele bide rüzgar varsa hayırlı olsun
Düzeltme ANC Versiyondan bahsediyormuşsun ama t13 normal modeli kötü referans olsun diğer modeli alırken

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düzeltme ANC Versiyondan bahsediyormuşsun ama t13 normal modeli kötü referans olsun diğer modeli alırken
kral bende düz qcy t13 var ama öyle bir sorun yaşamadım hiç sende sorun olabilirmi

Kral baya bir kişide bu sorun çıkmış forumlarda ve yorumlarda okudum ancak çıkmayan kesimde çok fazla sabitken sorun yok ancak yürürken sürekli bağlantı kopuyor
valla bende sorun yok ama yeni kulaklığa geçmek istiyorum ondan sormak istedim

500 TL bandında bi kulaklık almayı düşünüyorum ve bu 3 kulaklık var 500 TL civarında sizce hangisi iyi bunlar arasında
Hocam bende aynı soruyu kendime soruyorum şuan sizin karariniz ne oldu

Geri