Neler Yeni

Qp Bilgisayar ile ilgili konu

Hasancntz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hasan İbrahim
İyi Günler ve iyi forumlar bir sorunum var yakın zamanda qp bilgisayarda toplama bilgisayar alacağım güvenilir mi bir bilginiz var mı. Ama şunu gördüm youtube'de techopat kanalı bu qp bilişimin bilgisayarlarını topluyor. Siz buradan alışveriş yapar mıydınız .Yapan var ise deneyimlerini anlatabilir mi.
Toplayacagım sistem parçaları şunlardır:
  • kasa:
    1 x Cooler Master MasterBox TD500 ARGB Kristal Mesh Temperli Cam Mid Tower ATX Kasa ve 750W Güç Kaynağı
  • İşlemci:
    1 x AMD Ryzen 7 5800X 3.8-4.7 GHz 8 Çekirdek 7nm AM4 TRAY İşlemci
  • Anakart:
    1 x MSI MPG X570 Gaming Edge Wifi DDR4 AM4 Anakart
  • Ekran Kartı:
    1 x MSI GeForce RTX 3080 GAMING Z TRIO 10G LHR GDDR6X 320 Bit Ekran Kartı
  • RAM:
    1 x Corsair Vengeance RGB RS 16GB (2x8) DDR4 3600 MHz CL18 RGB Siyah Ram
  • SSD:
    1 x MSI Spatium M480 PCIe 4.0 NVMe M.2 2TB SSD
  • Soğutma:
    1 x MSI MAG Coreliquid 360R ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu

Sistem Photoshop ve oyun için kullanacağım.sistem hakkında düşünceleriniz benim için önemlidir .:)

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Site güvenilir. Hazır sistem mi alacaksınız tek tek parçaları oradan alıp toplatacak mısınız? Hazır sistemse kaç tl yazın. Tek tek alacaksanız tüm parçaların tek tek fiyatını yazın. Bir de neden qpden alacaksın? Parçalar farklı sitelerden daha ucuza bulunabilir.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
nk
qp güvenilir bir firmadır sorun yaşamazsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
İyi Günler ve iyi forumlar bir sorunum var yakın zamanda qp bilgisayarda toplama bilgisayar alacağım güvenilir mi bir bilginiz var mı. Ama şunu gördüm youtube'de techopat kanalı bu qp bilişimin bilgisayarlarını topluyor. Siz buradan alışveriş yapar mıydınız .Yapan var ise deneyimlerini anlatabilir mi.
Toplayacagım sistem parçaları şunlardır:
  • kasa:
    1 x Cooler Master MasterBox TD500 ARGB Kristal Mesh Temperli Cam Mid Tower ATX Kasa ve 750W Güç Kaynağı
  • İşlemci:
    1 x AMD Ryzen 7 5800X 3.8-4.7 GHz 8 Çekirdek 7nm AM4 TRAY İşlemci
  • Anakart:
    1 x MSI MPG X570 Gaming Edge Wifi DDR4 AM4 Anakart
  • Ekran Kartı:
    1 x MSI GeForce RTX 3080 GAMING Z TRIO 10G LHR GDDR6X 320 Bit Ekran Kartı
  • RAM:
    1 x Corsair Vengeance RGB RS 16GB (2x8) DDR4 3600 MHz CL18 RGB Siyah Ram
  • SSD:
    1 x MSI Spatium M480 PCIe 4.0 NVMe M.2 2TB SSD
  • Soğutma:
    1 x MSI MAG Coreliquid 360R ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu

Sistem Photoshop ve oyun için kullanacağım.sistem hakkında düşünceleriniz benim için önemlidir .:)
fiyat

Hasancntz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hasan İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Site güvenilir. Hazır sistem mi alacaksınız tek tek parçaları oradan alıp toplatacak mısınız? Hazır sistemse kaç TL yazın. Tek tek alacaksanız tüm parçaların tek tek fiyatını yazın. Bir de neden qpden alacaksın? Parçalar farklı sitelerden daha ucuza bulunabilir.
Aslında bir sistem var ona göre topladım sadece ben ssd ,anakart ve sıvı sogutmayı degiştirdim bu sistem 41 tl tutuyor .Benim mak simum bütçem 42 bin tl tutuyor. 1tl eksik olur ama 1 tl fazla olmaz.sistemi orada tolatacagım .qp Almamın nede ise ucuz
vatan comp sistem 72 bin tl dedi
itopya 46 bin 50 tl arası
gaming gen tr sistem parçalarının bazı yok imiş ama 52 bin tl tutar dedi
sinerji 57 bin tl dedi
en ucuz qp buldum yoksa fazla bütçem olsa gidip itopyadan veya sinerjiden alırdım.siz qp alışveriş yapmışmıydınız .Ben sistemi magazadan alacagım
Mesaj otomatik birleştirildi:

42 bin tl

qp güvenilir bir firmadır sorun yaşamazsınız
siz buradan alışveriş yaptınız mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Aslında bir sistem var ona göre topladım sadece ben ssd ,anakart ve sıvı sogutmayı degiştirdim bu sistem 41 TL tutuyor .Benim mak simum bütçem 42 bin TL tutuyor. 1tl eksik olur ama 1 TL fazla olmaz.sistemi orada tolatacagım .qp Almamın nede ise ucuz
vatan comp sistem 72 bin TL dedi
itopya 46 bin 50 TL arası
gaming gen tr sistem parçalarının bazı yok imiş ama 52 bin TL tutar dedi
sinerji 57 bin TL dedi
en ucuz qp buldum yoksa fazla bütçem olsa gidip itopyadan veya sinerjiden alırdım.siz qp alışveriş yapmışmıydınız .Ben sistemi magazadan alacagım

42 bin TL

hocam itopyada 3080tilı sistem 34k idi dun

işlemciyi yükseltirsin kalan parayla

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Yayın yapacaksan 3080ti 5900X bi sistem kur.

Alabileceğin en ucuz fiyat bu kaçırmadan sipariş verebilirsin.

3080ti 22.5k

R9 5900x 8k

B550A Pro 2k

Ram 2K

Soğutucu 2K

PSU 2K

Kasa 2.5K

SSD 2K

Şu an parça olarak bakamıyorum bu konuyu öğlen vakitleri ya da akşam aç daha çok yardımcı olurlar. Ortalama böyle bi sistem çıkar.

Veya şu sistemi alır.

Anakartta emin değilim ücretsiz asusla değişilebilir.

SSD kesinlikle Corsair Mp600le değişilir.

Ramler satılıp yenisini alabilirsiniz veya TridentZ Neo ile değişilebilir.

İşlemci de 12700K ile değişilirse 40.069TL yapıyor ki değecek bi fark mı bilmiyorum.

Yani sistem toparlaması için gereken bunlar. R9 5900X ile farkı ne bilmiyorum işlemcinin veya kendin toplarsan ne olur bilmiyorum.

Not: 5900X sistem yerine 5800X3D satışa çıkmış onu tercih ederdim.

Son düzenleme:

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Fiyat normal hocam. Siz mağazaya gidip fiyat mı istediniz? Yani siteden parçaları tek tek seçmediniz değil mi ya da hazır bir sistem üzerinde parça değişikliği yaparak oluşturmadınız.
Eğer imkan varsa rami 36 gb yapın photoshop işleri için iyi olur.
Sıvı soğutmayı da değiştirin o model sorunlu bir model.
Kasa psu değiştirme şansınız varsa da en azından 850w kaliteli bir psu ve yine önü mesh bir kasa tercih edebilirsiniz.(td500 olabilir) Ben Phanteks p500A tavsiye ederim.
Şahsen alışveriş yapmadım ama güvenmemek için bir sebep yok. Adı sanı belli bir kurum.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
nk
Aslında bir sistem var ona göre topladım sadece ben ssd ,anakart ve sıvı sogutmayı degiştirdim bu sistem 41 TL tutuyor .Benim mak simum bütçem 42 bin TL tutuyor. 1tl eksik olur ama 1 TL fazla olmaz.sistemi orada tolatacagım .qp Almamın nede ise ucuz
vatan comp sistem 72 bin TL dedi
itopya 46 bin 50 TL arası
gaming gen tr sistem parçalarının bazı yok imiş ama 52 bin TL tutar dedi
sinerji 57 bin TL dedi

42 bin TL

yaptım hocam defalarca
hem mağazadan hem de web ten

Hasancntz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hasan İbrahim

ben itopya sordum diger sistemlerden ürün degiştirsem fiyat uygun olarak ne fiyat olur dedim fiyat 44 düştü

işte kısıtlı bütçem var hemde linkini attıgınız sistemde 500 gb ssd var

3080ti 22.5k

R9 5900x 8k

B550A Pro 2k

Ram 2K

Soğutucu 2K

PSU 2K

Kasa 2.5K

SSD 2K

Şu an parça olarak bakamıyorum bu konuyu öğlen vakitleri ya da akşam aç daha çok yardımcı olurlar. Ortalama böyle bi sistem çıkar.

Veya şu sistemi alır.

İşlemci de 12700K ile değişilirse 40.069TL yapıyor ki değecek bi fark mı bilmiyorum.

Yani sistem toparlaması için gereken bunlar. R9 5900X ile farkı ne bilmiyorum işlemcinin veya kendin toplarsan ne olur bilmiyorum.

intel sistem istemiyorum çünkü bu işlemcilerle istedigim işlemciler arasında tekli çiftli çekirdek arasında fark var zaten photoshop daha yogun kullanacagım için ryzen sistemler olsun istiyorum (gittigimde magazlar ryzen almalısın diyor intel alırsan daha kötü olur diyorlar

3080ti 22.5k

R9 5900x 8k

B550A Pro 2k

Ram 2K

Soğutucu 2K

PSU 2K

Kasa 2.5K

SSD 2K

Veya şu sistemi alır.

bide yayın yapma gibi niyetim yok

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
ben itopya sordum diger sistemlerden ürün degiştirsem fiyat uygun olarak ne fiyat olur dedim fiyat 44 düştü

işte kısıtlı bütçem var hemde linkini attıgınız sistemde 500 gb ssd var

intel sistem istemiyorum çünkü bu işlemcilerle istedigim işlemciler arasında tekli çiftli çekirdek arasında fark var zaten photoshop daha yogun kullanacagım için ryzen sistemler olsun istiyorum (gittigimde magazlar ryzen almalısın diyor intel alırsan daha kötü olur diyorlar
5900x veya 5800X3D alıp indirimdeki 3080Ti alırsan güzel sistem kurabilirsin gibi. Bütçe 1-2 oynayabilirse tabi

Hasancntz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hasan İbrahim
Fiyat normal hocam. Siz mağazaya gidip fiyat mı istediniz? Yani siteden parçaları tek tek seçmediniz değil mi ya da hazır bir sistem üzerinde parça değişikliği yaparak oluşturmadınız.
Eğer imkan varsa rami 36 gb yapın photoshop işleri için iyi olur.
Sıvı soğutmayı da değiştirin o model sorunlu bir model.
Kasa psu değiştirme şansınız varsa da en azından 850w kaliteli bir psu ve yine önü mesh bir kasa tercih edebilirsiniz.(td500 olabilir) Ben Phanteks p500A tavsiye ederim.
Şahsen alışveriş yapmadım ama güvenmemek için bir sebep yok. Adı sanı belli bir kurum.
şöyle söyleyim ben size sistemi linkini atayim ben bu sitem üzerinde parçaları degiştirdim zaten fazladan sistemdeki ramler ayriyetten uyumlu ram var sıvı sogutma neden sorunlu bir model gittigim magazalardaki kişiler itopya sinerji vs psu yetecegini söylediler.kasa içinse önceki sistemde kullandım ve çok memnun kamıştım

yaptım hocam defalarca
hem mağazadan hem de web ten
sagol verdigin bilgi için

5900x veya 5800X3D alıp indirimdeki 3080Ti alırsan güzel sistem kurabilirsin gibi. Bütçe 1-2 oynayabilirse tabi
bütçenin oynama ihtimali yok zaten bayramdan sonra fiyatlar uçacak kesin garanti bilgi

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
şöyle söyleyim ben size sistemi linkini atayim ben bu sitem üzerinde parçaları degiştirdim zaten fazladan sistemdeki ramler ayriyetten uyumlu ram var sıvı sogutma neden sorunlu bir model gittigim magazalardaki kişiler itopya sinerji vs psu yetecegini söylediler.kasa içinse önceki sistemde kullandım ve çok memnun kamıştım

sagol verdigin bilgi için

bütçenin oynama ihtimali yok zaten bayramdan sonra fiyatlar uçacak kesin garanti bilgi
Attığınız sistem kötü ve uçacağı bilgisi nasıl kesin ve garanti?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,265
Üyeler
161,976
Son üye
romenox00
Top Bottom