Neler Yeni

🔥İndirim QP RAVEN v2 Oyun Bilgisayarı 10105F + RX 6600XT SİSTEM 10.499 TL

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
İyiye iyi kötüye kötü dostum , tesadüf geçtiğimiz hafta elime su630 lu kasa geçti . Kötü bir ssd.
Darboğaz konusuna gelince , akıcı oynamana engel değil , verimliliği düşüyor . 6600xt den 1660 super performansı alıyorsun . Yine de fiyatına göre iyi sistemdi.
Haklısınız ama fiyatına göre yorumladım fiyatı daha yüksek olsaydı o zaman bu tarz durumları da değerlendirirdim.
Hayır, kullandım ve çöp bir ssd. Çok kısa sürede hayata veda etti monster servis yerine cruical M2 koydu daş gibi sağlam.
Ben de duydum inceledim bu SSD'yi iyi yorumlar yok kullanıcı deneyiminde ama sistem fiyatı baz aldığımızda göz ardı edilebilir, ikinci elden satılır bir m2 SSD alınırsa daha iyi tabi.

The Batman

80+ Silver
1661945049517.png

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Dolandılınca konu açmayın tamam mı
Dostum kusura bakma ama biraz saçmalamışsın gerçekten. QP bilişim piyasadaki en sağlam satıcılardan biridir. Bilmediğin konular hakkında yorum yaparken daha dikkatli ol lütfen.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
O zaman o sizin cahilliğiniz oluyor. Siz şimdi pepino meyvesini hiç yemediğiniz için öyle bir meyve yok denemeniz gibi bir şey oldu yani. Merak etmeyin qp bilişim neredeyse amazonla yarışacak (ama geçemez yine de) seviyede bir müşteri memnuniyeti güden bir firma. Genelde piyasadan bir tık pahalı olur ama verdiği güvenle bu farkı kapatıyor.

The Batman

80+ Silver
O zaman o sizin cahilliğiniz oluyor. Siz şimdi pepino meyvesini hiç yemediğiniz için öyle bir meyve yok denemeniz gibi bir şey oldu yani. Merak etmeyin qp bilişim neredeyse amazonla yarışacak (ama geçemez yine de) seviyede bir müşteri memnuniyeti güden bir firma. Genelde piyasadan bir tık pahalı olur ama verdiği güvenle bu farkı kapatıyor.
ne alaka pepino meyvesi piyasada çok iyi bir marka ise mutlaka bilinir adını bile duymadım

Top Bottom