Neler Yeni

Quadro ekran kartı mı rtx4060 mı

themimar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nergis Batılı
Merhaba arkadaşlar,

60-75k aralığında bütçe ayırdım. Öğrencilik döneminde aldığım bilgisayarımı değiştirmek istiyorum. Bilgisayarim lenovo l340 i7 9. Nesil ekran karti rtx1650. Render alırken çok sorun yaşıyorum ve artik değiştirmek istiyorum. Aldığım laptop beni bir süre iş yaparken idare etsin istiyorum. Kisa sürede render alabilmek gibi bir önceliğim var. Quadro ekran karti tavsiye edildi ama o iş istasyonları cok pahali. Bu yüzden belirttiğim bütçe aralığında tavsiyede bulunursaniz sevinirim..

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
60-75K bütçede muhtemelen laptop arıyorsun. Bu paraya bunu alabilirsin muhtemelen.

Nvidia kartın render da problem yaşatmayacağını düşünüyorum. Boyut olarak biraz büyük bir cihaz ama QHD 240 Hz IPS ekran ve 32gb/2TB olması ciddi avantaj.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
60-75K bütçede muhtemelen laptop arıyorsun. Bu paraya bunu alabilirsin muhtemelen.

Nvidia kartın render da problem yaşatmayacağını düşünüyorum. Boyut olarak biraz büyük bir cihaz ama QHD 240 Hz IPS ekran ve 32gb/2TB olması ciddi avantaj.
Fiyat iyiymiş

themimar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nergis Batılı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nvidia rtx4090 kullanan bir tanidigimda sizin gibi render da sorun çıkarmayacağını belirtti. Cok fazla laptop baktim. Kafam biraz karıştı. Ram 64gb ya da 32 gb olması durumu da var. Marka olarakta msi ve asusa bakıyordum ama hic birinde bu fiyat araliginda 4080 görmemiştim.. teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ghost Rilley
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik, Bilgisayar Teknik Servis
Hem oyun hem render alacaksan rtx kartlar olabilir. Ama sadece iş için render için kullanacaksan quadro. En son quadro kartlar oyunlarda sorun çıkarıyordu

themimar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nergis Batılı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki tavsiye edebileceğiniz asus ya da msi var mi acaba? Ya da hangi marka daha iyidir sizce? Rtx ekran karti icin.
Hem oyun hem render alacaksan rtx kartlar olabilir. Ama sadece iş için render için kullanacaksan quadro. En son quadro kartlar oyunlarda sorun çıkarıyordu

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Peki tavsiye edebileceğiniz asus ya da msi var mi acaba? Ya da hangi marka daha iyidir sizce? Rtx ekran karti icin.
Attığım omen baya iyi alıp geçebilirsin. QHD 240 Hz ekran cabası.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
Merhaba arkadaşlar,

60-75k aralığında bütçe ayırdım. Öğrencilik döneminde aldığım bilgisayarımı değiştirmek istiyorum. Bilgisayarim lenovo l340 i7 9. Nesil ekran karti rtx1650. Render alırken çok sorun yaşıyorum ve artik değiştirmek istiyorum. Aldığım laptop beni bir süre iş yaparken idare etsin istiyorum. Kisa sürede render alabilmek gibi bir önceliğim var. Quadro ekran karti tavsiye edildi ama o iş istasyonları cok pahali. Bu yüzden belirttiğim bütçe aralığında tavsiyede bulunursaniz sevinirim..
Ram 2x16 yapıp alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,315
Üyeler
161,983
Son üye
sametxk0
Top Bottom