R125 Ne Kadar Masraflı?

173 civarı şuan, videolara baktığımda 170 falan anca kurtarıyormuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca konfor ve parça fiyatı açısından da CBR daha iyi sanırım, onu almayı düşünüyorum başlangıçta yani.
Bende aynı uzunluğa sahibim. Sanırım bende MT125 alacağım. SS Tarzı alırsam virajlarda yatmam gerekecek buda beni zorlar. Zaten 1 yıl kullanacağım için zorlamak istemiyorum.

Bende aynı uzunluğa sahibim. Sanırım bende MT125 alacağım. SS Tarzı alırsam virajlarda yatmam gerekecek buda beni zorlar. Zaten 1 yıl kullanacağım için zorlamak istemiyorum.
Evet başta biraz zorlar muhtemelen, fakat ben almışken uzun zaman kullanacağım için SuperSport alacağım, mt125 de güzel motor

R125 başlangıç olarak kesinlikle önermiyorum. Çok hatlı,köşeli grenajları.2014'te bir hataya düşüp almıştım.1 defa düştüm sinyalsiz dönen araç yüzünden.O gün ki değerinin %10 değerinde masraf çıkarttılar sadece grenajdan.Güncel tutar ne çıkar bilmiyorum ama şuan ki aklım olsa naked 250cc alıp kullanırdım.

gönül ister 250cc olsun fakat yaş yetmiyor maalesef
Temiz 2.el kronik sorunsuz 125cc japon bakabilirsin.Yaş tutana kadar tecrübe edinip km yaparsın. SS 600'den aşağısında keyif alamazsın bilgin olsun.Dirseğin dizinde komple öne yatıp 127-134'te kesiciye giren motosiklet keyif vermez.Yanında doblo uçar geçer moralin bozulur.Tecrübelerime dayanak söylüyorum tavsiye yada öneri olarak kabul edebilirsin.Kimseye bu zamana kadar herhangi bir konuda bu kadar ciddi uyarıda bulunmadım konu sahibi ve senin dikkate almanızı öneririm kardeşim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,783
Üyeler
189,723
Son üye
aptal69
Geri