Neler Yeni

R3 2200g ve hd 7970 uyumlu mu? ekran kartı onerisi ve performansı

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
işlemciye bir sorun çıkarmaz değilmi direk alıp takabilirim
artı evet biyerde gördüm bayağı kuvvetli bir ekran kartı hd serisi iyi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ev

evet benimde düşüncem öyle ama 1050 ti bulamıyorum ve aslında memnunum apu işlemciden ama PUBG mobile her maçta takılma yapıyor 1 veya 2 sefer sonrasında full hd oyna gram takılmıyor PUBG mobile benim sıkıntım tam savaşta takılması
Bahsettiğiniz ekran kartı bu ise "Asus Radeon HD 7970 3 GB Video Card" sisteminizle uyumu

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Süleyman Özaslan
şimdi ekran kartını takınca nasıl bir performans artışı olur yeni yeni bu işlere merak saldım da çok soru sorduysam kusuruma bakmayın :)

BeKo'O

80+ Silver
şimdi ekran kartını takınca nasıl bir performans artışı olur yeni yeni bu işlere merak saldım da çok soru sorduysam kusuruma bakmayın :)
hocam ilk olarak amd'nin kendi sitesinden ekran kartı modelinizi bulup en son sürücüyü indirmeniz lazım sonrası çerEZ zaten, onun dışında düzenli toz alımı bakımı yapılırsa fıstık gibi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Süleyman Özaslan
Şuan ki ekran kartınız ne ?
r3 2200g nin içindeki vega 8 gpu 2 gb lık sanırsam

hocam ilk olarak amd'nin kendi sitesinden ekran kartı modelinizi bulup en son sürücüyü indirmeniz lazım sonrası çerEZ zaten, onun dışında düzenli toz alımı bakımı yapılırsa fıstık gibi olur
güncel oyunlarda performansları nasıl ben gerçi pubg mobile oynuyorum da çok aslında o yuzden ekran kartı değiştirmek istiyorum. gta 5i akıcı şekilde oynuyorum . bu arada sağolun bu saatte cevap verdiğiniz.

Bahsettiğiniz ekran kartı bu ise "Asus Radeon HD 7970 3 GB Video Card" sisteminizle uyumu
bu kart uyumlu mu peki
asusun da bu

Son düzenleme:

BeKo'O

80+ Silver

güncel oyunlarda performansları nasıl ben gerçi PUBG mobile oynuyorum da çok aslında o yuzden ekran kartı değiştirmek istiyorum. gta 5i akıcı şekilde oynuyorum
işlemci gerektiğinde zaten sistemin fiziksel ramini de kullanıyor(APU'lar için geçerli)

benim tavsiye ettiğim kartlardan birini alırsanız çoğu oyunu(çok yeni nesil oyunlar hariç) düşük veya yüksek grafik farketmeksizin sorunsuz oynayabilirsiniz.

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Ryzen sistemlerden pek anlamıyorum kusura bakmayın apu olduğunu fark etmedim. Pubg'de düşük ayarlarda 1080p'de 50-70 fps verecektir verdiğiniz linkteki ekran kartı (Pubg mobile için kaç fps verir bilmiyorum)

Son düzenleme:

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Aslında Dual Channel 3200MHz ram ile bu işlemci sorunsuz bir şekilde oynatması gerekiyor fakat PUBG Mobile optimizasyonu biraz problemli. Ram modelinizi daha önce incelemedim fakat ufak bir Overclock ile işlemci ve ram frekanslarını arttırarak bu problemi çözebileceğinizi düşünüyorum. Yine de satın almayı kafaya koyduysanız sizin tercihiniz. Hangi siteye baktığınızı bilmiyorum ve HD 7970 ilanı bulamadım fakat ekran kartı stok sorunlarından ötürü bu kartlarında fiyatı yükselmiş olabilir. Beklemek ve piyasanın normale döndüğü zaman almak ve yapabilirseniz o zamana kadar bütçenizi arttırıp sıfır bir GTX 1650 veya GTX 1650 Super almanız daha kârlı olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Süleyman Özaslan
işlemci gerektiğinde zaten sistemin fiziksel ramini de kullanıyor(APU'lar için geçerli)

benim tavsiye ettiğim kartlardan birini alırsanız çoğu oyunu(çok yeni nesil oyunlar hariç) düşük veya yüksek grafik farketmeksizin sorunsuz oynayabilirsiniz.
yani hd 7970 veyA 7870 Mİ?

Aslında Dual Channel 3200MHz ram ile bu işlemci sorunsuz bir şekilde oynatması gerekiyor fakat PUBG Mobile optimizasyonu biraz problemli. Ram modelinizi daha önce incelemedim fakat ufak bir Overclock ile işlemci ve ram frekanslarını arttırarak bu problemi çözebileceğinizi düşünüyorum. Yine de satın almayı kafaya koyduysanız sizin tercihiniz. Hangi siteye baktığınızı bilmiyorum ve HD 7970 ilanı bulamadım fakat ekran kartı stok sorunlarından ötürü bu kartlarında fiyatı yükselmiş olabilir. Beklemek ve piyasanın normale döndüğü zaman almak ve yapabilirseniz o zamana kadar bütçenizi arttırıp sıfır bir GTX 1650 veya GTX 1650 Super almanız daha kârlı olacaktır.
BURDA BULDUM DA .

Artı dedğiniz doğru peki anakartım oc yi destekliyormu desteklemiyor diye biliyorum sadece xmp açabildim

BeKo'O

80+ Silver
yani hd 7970 veyA 7870 Mİ?
evet
Dostum pubg bütün oyunlarıyla( mobile, lite, steam) sistemi sömüren yiyip bitiren bir oyun, optimizasyonu sıkıntılı bir oyun( özellikle mobile ) o yüzden anlık takılmalar çok doğal öyle bir sistem için...İşlemciye çok yük biniyor. Ekran kartı almak yine yüksek oranda egale edecektir bu durumu.

ramlarin 3200mhz hızında çalıştığından emin olursanız daha da iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Süleyman Özaslan
Ryzen sistemlerden pek anlamıyorum kusura bakmayın apu olduğunu fark etmedim. PUBG'de düşük ayarlarda 1080p'de 50-70 fps verecektir verdiğiniz linkteki ekran kartı (PUBG mobile için kaç fps verir bilmiyorum)çoğu oyunu oynayabilirim dimi
çoğu oyunu oynayabilirim dimi hd 7970 le artı birde uygun fiyatta o yüzden yerın birgün bu krtında fiyatı artar

evet
Dostum PUBG bütün oyunlarıyla( mobile, lite, steam) sistemi sömüren yiyip bitiren bir oyun, optimizasyonu sıkıntılı bir oyun( özellikle mobile ) o yüzden anlık takılmalar çok doğal öyle bir sistem için...İşlemciye çok yük biniyor. Ekran kartı almak yine yüksek oranda egale edecektir bu durumu.

ramlarin 3200mhz hızında çalıştığından emin olursanız daha da iyi olur.
eminim görev yöneticinde ilk takıldığında 2133 yazıyordu xmp yi açınca 3200 mhz oldu normal o takılmaların olması dimi

BeKo'O

80+ Silver
çoğu oyunu oynayabilirim dimi hd 7970 le artı birde uygun fiyatta o yüzden yerın birgün bu krtında fiyatı artar

eminim görev yöneticinde ilk takıldığında 2133 yazıyordu xmp yi açınca 3200 mhz oldu normal o takılmaların olması dimi
pubg mobile için bence gayet normal

ekran kartı alıcaksanız da hd almanızda bir sıkıntı yok ama daha güncellik ve yazılım desteği açısından hd dışındaki önerilerimden birini tercih edebilirsiniz. Bilgisayarı daha çok uzun süre boyunca kullanacağınızı düşünerekten söylüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,524
Üyeler
163,672
Son üye
HexfeT
Top Bottom