Neler Yeni

R3 2200g ve hd 7970 uyumlu mu? ekran kartı onerisi ve performansı

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Süleyman Özaslan
PUBG mobile için bence gayet normal

ekran kartı alıcaksanız da hd almanızda bir sıkıntı yok ama daha güncellik ve yazılım desteği açısından hd dışındaki önerilerimden birini tercih edebilirsiniz. Bilgisayarı daha çok uzun süre boyunca kullanacağınızı düşünerekten söylüyorum.
anladım evet aynen uzun süre kullanıcam ekran kartı 1650s alırım o zaman paramı biriktirip
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım evet aynen uzun süre kullanıcam ekran kartı 1650s alırım o zaman paramı biriktirip
bir sorum daha var anakart oc yapılmıyor değil mi

BeKo'O

80+ Silver

bir sorum daha var anakart oc yapılmıyor değil mi
pro modele yapılmıyor diye biliyorum hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Süleyman Özaslan

BeKo'O

80+ Silver
hocam fatura ve garantisi duruyorsa alınabilir ama 1650s alıcaksanız işlemci modelinizi yükseltmeniz gerekiyor biliyorsunuz demi?

Pro MAX modele yapılıyor yanılmıyorsam

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
çoğu oyunu oynayabilirim dimi hd 7970 le artı birde uygun fiyatta o yüzden yerın birgün bu krtında fiyatı artar
7970 Gta V ve Witcher 3 ü yüksek ayarlarda 40 fps üzeri oynatıyor. Bazı ayarlar ile oynarsanız 60fps üzeri rahat alırsınız. Ona göre gerisini siz hesaplarsınız. Yeni çıkan oyunlarda zorlanabilir ama onun dışında 2-3 yıl kadar daha tatmin eder diye düşünüyorum. Ama siz yine de daha iyi ekran kartlarına bakın derim. Belki güzel bir fırsat bulabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Süleyman Özaslan
hocam fatura ve garantisi duruyorsa alınabilir ama 1650s alıcaksanız işlemci modelinizi yükseltmeniz gerekiyor biliyorsunuz demi?

Pro MAX modele yapılıyor yanılmıyorsam
bilmiyordum dediğim gibi yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum 1650 mi almak mantıklı 1050 ti ile
sağolasın.

7970 Gta V ve Witcher 3 ü yüksek ayarlarda 40 fps üzeri oynatıyor. Bazı ayarlar ile oynarsanız 60fps üzeri rahat alırsınız. Ona göre gerisini siz hesaplarsınız. Yeni çıkan oyunlarda zorlanabilir ama onun dışında 2-3 yıl kadar daha tatmin eder diye düşünüyorum. Ama siz yine de daha iyi ekran kartlarına bakın derim. Belki güzel bir fırsat bulabilirsiniz
2 3 yıl idare ettimi sıkıntı yok artı apuya ekran kartu takınca apu işemcinin şeyi düşermi üzerine düşen ,iş gibi bişey anlatamadım sanırsam :)

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
bilmiyordum dediğim gibi yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum 1650 mi almak mantıklı 1050 ti ile
sağolasın.

2 3 yıl idare ettimi sıkıntı yok artı apuya ekran kartu takınca apu işemcinin şeyi düşermi üzerine düşen ,iş gibi bişey anlatamadım sanırsam :)
Apu sistemlerde galiba ekran kartını devre dışı bırakabiliyorsun ve işlemci gibi taktığın ekran kartını besliyor. Öğlene doğru konuyu yükseltmeyi unutma bu konu hakkında daha iyi bilgi sahibi olanlar gelecektir o saatlerde. Yatacağım yatacağım diyorum akşam 4 ten beri buradayım. Yapacağım bütün işleri yarına kaldı :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Süleyman Özaslan
Apu sistemlerde galiba ekran kartını devre dışı bırakabiliyorsun ve işlemci gibi ekran kartını besliyor. Öğlene doğru konuyu yükseltmeyi unutma bu konu hakkında daha iyi bilgi sahibi olanlar gelecektir o saatlerde. Yatacağım yatacağım diyorum akşam 4 ten beri buradayım. Yapacağım bütün işleri yarına kaldı :(
sağol reyiss uyu ya uykusuzluk iyi değil. :)

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
Artı dedğiniz doğru peki anakartım oc yi destekliyormu desteklemiyor diye biliyorum sadece xmp açabildim
Kusura bakmayın anakart bilgisini unutmuşum, dediğiniz gibi A320 anakartlar overclock desteği sunmuyor.
hangi anakarta yapılıyor
Overclock için en az B450 çipset bir anakart almanız gerekiyor, A320'nin hiçbir modeli desteklemiyor.

Ayrıca GTX 1650 fiyatları stok problemlerinden önce tek fanlı versiyonları 1400-1500Tl civarlarına bulunabiliyordu diye hatırlıyorum. Akakçe'den bakıldığında ise aynı fiyatlara çift fanlı versiyonlar bile denk gelebiliyordu. Piyasanın ne zaman düzeleceğin bilinmez ama düzelirse eminim sizin için çok daha kârlı bir alışveriş olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Süleyman Özaslan
Kusura bakmayın anakart bilgisini unutmuşum, dediğiniz gibi A320 anakartlar overclock desteği sunmuyor.

Overclock için en az B450 çipset bir anakart almanız gerekiyor, A320'nin hiçbir modeli desteklemiyor.

Ayrıca GTX 1650 fiyatları stok problemlerinden önce tek fanlı versiyonları 1400-1500Tl civarlarına bulunabiliyordu diye hatırlıyorum. Akakçe'den bakıldığında ise aynı fiyatlara çift fanlı versiyonlar bile denk gelebiliyordu. Piyasanın ne zaman düzeleceğin bilinmez ama düzelirse eminim sizin için çok daha kârlı bir alışveriş olur.
AYNEN AMA 1050 Tİ GÖRDÜM ŞİMDİ BİYERDE
https://www.letgo.com/tr-tr/i/gefor...ve-sifir_e2713f2a-385b-4b70-acd2-c2c1123da85c NASIL OLUR ACABA
BİRDE BU

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
GTX 1650 Super hem daha güncel hem de 1050 Ti'a oranla oyundan oyuna değişmekle birlikte %50 ile %80 arasında performans artışı sunuyor. Tabii ki buna oranla fiyatı da katlanıyor. Fakat gösterdiğiniz 1650 Super ilanında +1 ay önce yayımlandığı gözüküyor ve büyük ihtimalle satıcı satıldı bilgisini eklemeyi unuttu. Çünkü şu anda 1650 Super fiyatları bunun çok üzerinde. 1050 Ti ilanı için de aynı şekilde +1 ay süre gösterilmiş. Yine de satıcıya sormanızda fayda var. Yalnızca PUBG Mobile, CS : GO gibi rekabetçi oyunlar oynuyorsanız 1050Ti 1080P'de sizi kesinlikle üzmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Süleyman Özaslan
GTX 1650 Super hem daha güncel hem de 1050 Ti'a oranla oyundan oyuna değişmekle birlikte %50 ile %80 arasında performans artışı sunuyor. Tabii ki buna oranla fiyatı da katlanıyor. Fakat gösterdiğiniz 1650 Super ilanında +1 ay önce yayımlandığı gözüküyor ve büyük ihtimalle satıcı satıldı bilgisini eklemeyi unuttu. Çünkü şu anda 1650 Super fiyatları bunun çok üzerinde. 1050 Ti ilanı için de aynı şekilde +1 ay süre gösterilmiş. Yine de satıcıya sormanızda fayda var. Yalnızca PUBG Mobile, CS : GO gibi rekabetçi oyunlar oynuyorsanız 1080P'de sizi kesinlikle üzmez.
APUDA OYNUYORUM ÇİFT KANAL RAM LE işte cs go da sorun yok da pubg mobile oynamak için 1080p açıyom sıkıntı yok arada bi lag giriyor savaşlarda ses kayması oluyor yırtılma gibi 3 4 saniye sonra akıcı şekilde yüksek ayarda oynayabiliyorum.aslında şikayetci değilim birçok oyunu oynatıyor ama işte pubg mobile niye böyle yaptığını anlamıyorum. en iyisi bununla ilgili gündüz forum açayım birde ben

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
PUBG Mobile için bir emülatör kullanıyorsun ve genelde bu tarz emülatörler sistemi yoruyorlar. Çünkü genelde Windows için özel optimizasyon yapmakla uğraşmak yerine yalnızca Windows üzerinde çalışan bir Android emülatör yaparak oyunu açmanı sağlıyorlar ve bu da optimizasyon sorunları ortaya çıkartıyor. Sabah konu açmak kesinlikle daha faydalı, gece bir kasa ve PSU tavsiyesi için konu açtım kimse görmedi 2 kişi yazışıyoruz bir arkadaşla sürekli. Konu kirliliği olmaması açısından tekrar açmakta istemedim. Umarım sorununa en uygun çözümü bulursun, iyi geceler. :)

Top Bottom