babapro21
80+ Bronze
MSI afterburner dan ac YT den bak.onu nasıl anlayabilirim ?
MSI afterburner dan ac YT den bak.onu nasıl anlayabilirim ?
yok öyle değil stabili olup olmadığını.MSI afterburner dan ac YT den bak.
hacı 1.250 yiyen işlemci şimdi yemiyor. nedendir?Kalite bakımından hayır dediğini düşünüyorum. 4.3 ghz yemiyorsa 4.2ghz kal voltajı 1,240 1,245 deniyebilirsin yerse
Knka 1650 için çok değmez fazla da fps artmaz1650 var 16gb ram oyunlara gelirsek rdr2 yi akıcı oynamak için oc yapmak istiyodum.yoksa genel olarak oynadığım csgo ets de felan rahat rahat götürüyor. ve şuna karar verdim biraz biriktirip temiz 2. el R5 3600 bulursam almayı düşünüyorum.
Prime95 testi aida64 testine göre işlemciyi baya zorlar.Benimde testlerde 75 falan görüyordu ama oyunlar da max 60 derece görüyoraga ben yine olduğu kadar yapıyım şimdilik olduğu kadar da
şöyle yaptım en sonunda oturdu
4.2
1.270
occt daha çok zorlayan başka bir program yok sanırım işlemciyi çünkü prime95 te max70 felan gördü ama bunda ise 83.
(sıkıntı olmaz dimi bu ayarlarda kullanabilirim)
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi ise cinebench ile 2 sini bir çalıştırmayı denedim yine kapattı :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
1280 oldu allaha şükür ama neden böyle oldu anlamadım ilk yaptığımda oc yi 1250 oluyordu işlemciyi pert ettik heralde.
anladım teşekkür ederim bu konuda yardımcı olduğun için. B öyle kullanalım biraz bakalım işlemciyi 3 testi arka arkaya çalıştırdım bi sorun olmadı şuanlık.Prime95 testi aida64 testine göre işlemciyi baya zorlar.Benimde testlerde 75 falan görüyordu ama oyunlar da max 60 derece görüyor
İşlemci kolay kolay bozulmaz sadece pin ayaklarını sökerken kırma onun haricinde işlemci bozulduğunu hiç duymadım