o öneriyi yapan başka arkadaşlarda oldu da bir daha sipariş verip uğraşmak istemiyorum açıkcası ssd ile ve önerdiğiniz ekran kartının ne farkı var peki ?Daha önce alışveriş yaptım her konuda mükemmel. Depolamayı çıkarıp dışardan satın almanızı tavsiye ederim ve bence en önemli tavsiye ekran kartını ufak bir farkla palit 1660super yapmalısınız
Ekran kartı görünüş bakımından kat kat, soğutma bakımından çok az daha iyi. İnternetten tasarımlarına bakarsanız anlarsınız. Üzerinde ufak bir şerit panelde var aydınlatma için. Oradaki SSD lerin hepsi kalitesize yakın, bence uğraşıp SSD yi dışarıdan alın.o öneriyi yapan başka arkadaşlarda oldu da bir daha sipariş verip uğraşmak istemiyorum açıkcası ssd ile ve önerdiğiniz ekran kartının ne farkı var peki ?
Bütçesi buna yetiyor arkadaşın sanırsam.Güzel ama işlemciyi 3500x de alabilirsin
Ben inno3D kullanıyorum çok bir fark yok bence palitle o bütçeyi ssd ye yatırmanız daha iyi olur
uğraşmak istemezseniz bile mahalle PC sine bile gitsen takar bence dışardan al ve takmak aşırı basit bak takan arkadaş yardımcı bile olur sana
@Alper140 püf noktalarınıda söyler oda takt
2 ekran kartı arasında 60 lira var eğer değicekse verebilirim sizin dediğiniz gibi dışardan bakıyım ozaman 480 gb önerileriniz varsa alabilirimEkran kartı görünüş bakımından kat kat, soğutma bakımından çok az daha iyi. İnternetten tasarımlarına bakarsanız anlarsınız. Üzerinde ufak bir şerit panelde var aydınlatma için. Oradaki SSD lerin hepsi kalitesize yakın, bence uğraşıp SSD yi dışarıdan alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçesi buna yetiyor arkadaşın sanırsam.
Kardeşim mesela bu sistemi tek tek toplasan ne kadar çıkıyor bak çok bi fark yoksa gigabyte ya da msi alabilirsin bende aynı gigabyte 1660 super ve ryzen 5 3500x kullanıyorum memnunumEkran kartı görünüş bakımından kat kat, soğutma bakımından çok az daha iyi. İnternetten tasarımlarına bakarsanız anlarsınız. Üzerinde ufak bir şerit panelde var aydınlatma için. Oradaki SSD lerin hepsi kalitesize yakın, bence uğraşıp SSD yi dışarıdan alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçesi buna yetiyor arkadaşın sanırsam.
2 ekran kartı arasında 60 lira var eğer değicekse verebilirim sizin dediğiniz gibi dışardan bakıyım ozaman 480 gb önerileriniz varsa alabilirim
Hocam sistem güzel ssd yi çıkarıp başka bir siteden apacer panther veya patriot burst ssd almanı tavsiye ederim eğer biraz daha paran artarsa 1tb 7200rpm hdd almanı tavsiye ederim oyunlar cok fazla yer kaplamaya başladı2 ekran kartı arasında 60 lira var eğer değicekse verebilirim sizin dediğiniz gibi dışardan bakıyım ozaman 480 gb önerileriniz varsa alabilirim
hazır almamın nedeni taksit olayına giricem elimde nakit para yok yoksa tek tek evet belki daha ucuza gelebilir haklı olabilirsin.Kardeşim mesela bu sistemi tek tek toplasan ne kadar çıkıyor bak çok bi fark yoksa gigabyte ya da msi alabilirsin bende aynı gigabyte 1660 super ve ryzen 5 3500x kullanıyorum memnunum
Sıkıntı yok palit de kendini duyurmuş kaliteli bi marka bi ara düşünmüştüm hepsi aynı performansı verir sadece soğutucu' ları değiştirhazır almamın nedeni taksit olayına giricem elimde nakit para yok yoksa tek tek evet belki daha ucuza gelebilir haklı olabilirsin.