500W yeterlidir. Ama fazlası da zarar vermez tabi ki.peki 500w PSU yeterli midir yoksa daha yüksek PSU tercih etmeliyim
500W yeterlidir. Ama fazlası da zarar vermez tabi ki.
Darboğaz olmaz.
Kaliteli bir 500W alabilirsin.
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
AHBC serisi grup düzenlemeli değil diye biliyorum.Grup Düzenlemeli PSU'lar neden tercih edilmemelidir?
12V'un önemi gün geçtikçe artıyor. 5V'un önemli olduğu günlerden 12V'un her şey olduğu günlere geldik. Grup düzenlemesi de bu zamanlardan geliyor. Hala daha bazı PSU'larda kullanılıyor. Cooler Master MasterWatt Lite; Corsair vs2017; FSP Hexa+,Raider, bazı Aurumlar; Seasonic S12ii, M12ii...www.technopat.net
AHBC serisi grup düzenlemeli değil diye biliyorum.
Tablodaki hangi kısma bakarak anlayabiliyoruz ?
foruma baktım fakat anlayamadım açıklar mısınızGrup Düzenlemeli PSU'lar neden tercih edilmemelidir?
12V'un önemi gün geçtikçe artıyor. 5V'un önemli olduğu günlerden 12V'un her şey olduğu günlere geldik. Grup düzenlemesi de bu zamanlardan geliyor. Hala daha bazı PSU'larda kullanılıyor. Cooler Master MasterWatt Lite; Corsair vs2017; FSP Hexa+,Raider, bazı Aurumlar; Seasonic S12ii, M12ii...www.technopat.net