attığınız kasa ile sanırım power da veriliyor 500 w içindeki power yeterli olur mu?Gamepower önermiyorum.
Aerocool 500 W Split AE-SPLT-500 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool 500 W Split AE-SPLT-500 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Aerocool 500 W Split AE-SPLT-500 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Birakç ay sonra alacaksanız daha iyi alternatifler olmama olasılığı yok. 10. nesil inteller de çıkacak zaten ekran kartı konusunda fiyatların ne olacağı belli değil ama KDV indirimi ya da gaming gecesini filan beklerseniz mükemmel olur 1660S dahi alabilirsin yani.tamam teşekkürler önerilerinizi altarnatif olarak düşünüp ona göre alıcam bir kaç ay daha beklemem lazım ne yazık ki
sizce kendim toplasam mantıklı olur yoksa DA nın vs sistemlerine baksam ordan alsam mı mantıklı olur?Gamepower önermiyorum.
Aerocool 500 W Split AE-SPLT-500 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool 500 W Split AE-SPLT-500 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Aerocool 500 W Split AE-SPLT-500 Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
hem corona muhabbetinin bitmesini hemde biraz daha bütçe ayarlamak için bekliyorumBirakç ay sonra alacaksanız daha iyi alternatifler olmama olasılığı yok. 10. nesil inteller de çıkacak zaten ekran kartı konusunda fiyatların ne olacağı belli değil ama KDV indirimi ya da gaming gecesini filan beklerseniz mükemmel olur 1660S dahi alabilirsin yani.
attığınız kasa ile sanırım power da veriliyor 500 w içindeki power yeterli olur mu?
500w yeterli olur mu ?korumaları yerli yerine ve kaliteli bir marka üstelik güçlü 12V kanalı yani yeter ama dediğim gibi KDV indirimi ya da gaming gecesini bekleyip 1660S alamnızda fayda var rx 580 pek de verimli çalışan bir kart değil yine de alabilirsin sorun olmaz.Aerocool 500W VX Plus Serisi Güç Kaynağı
Aerocool 500W VX Plus Serisi Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Yükte 220W civarı harcıyor kart ve bu psu ise 12V kanalından 456W besliyor işlemciyi hatırlamıyorum ne kadar olduğunu ama rahat yeter.500w yeterli olur mu ?