Neler Yeni

R5 2600 - RTX2060 ISINMA SORUNU

crishen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
*
Cyberpunk oynarken bilgisayarımın çok ısındığını fark ettim ve MSI Afterburner gibi programlar ile sıcaklık değerlerine baktığımda işlemcim 87° , ekran kartım ise 80° civarlarındaydı. Bu sıcaklık seviyeleri normal mi ? Normal değil ise ne gibi değişikliklere gitmem gerekir ? ( İŞLEMCİMİ STOK SOĞUTUCU İLE KULLANIYORUM, OC YAPILMADI )
unknown.png
Ekran_Alnts.png

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ekran kartı sıcaklığı çok fazla değil fakat işlemciniz çok sıcak.
Termal macunu en son ne zaman yenilediniz?

crishen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
*
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emremetal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre
Cyberpunk oynarken bilgisayarımın çok ısındığını fark ettim ve MSI Afterburner gibi programlar ile sıcaklık değerlerine baktığımda işlemcim 87° , ekran kartım ise 80° civarlarındaydı. Bu sıcaklık seviyeleri normal mi ? Normal değil ise ne gibi değişikliklere gitmem gerekir ? ( İŞLEMCİMİ STOK SOĞUTUCU İLE KULLANIYORUM, OC YAPILMADI )Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Normal hocam cyberpunk günümüzün en güncel oyunu diyebiliriz optimizasyon sorunuda buna ekleniyor. Değerleriniz Bilgisayara zarar verecek bir değer değil
Uzun zamandır bilgisayarı kullanıyorsanız kartı servisine yollayın işlemcininde fanını sökerek macununu değiştirin.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

crishen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
*
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal hocam cyberpunk günümüzün en güncel oyunu diyebiliriz optimizasyon sorunuda buna ekleniyor. Değerleriniz Bilgisayara zarar verecek bir değer değil
Uzun zamandır bilgisayarı kullanıyorsanız kartı servisine yollayın işlemcininde fanını sökerek macununu değiştirin.
Cyberpunk ' ın güncel bir oyun olması sıcaklık değerlerimizin uçsuz bucaksız bir şekilde artması demek değildir. Eğer ki yukarıda ek olarak bıraktığım resimleri inceleseydiniz sıcaklık değerlerimin yük altında olmadan da ortalamanın üzerinde çalıştığını görebilirdiniz.

Emremetal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre
Cyberpunk ' ın güncel bir oyun olması sıcaklık değerlerimizin uçsuz bucaksız bir şekilde artması demek değildir. Eğer ki yukarıda ek olarak bıraktığım resimleri inceleseydiniz sıcaklık değerlerimin yük altında olmadan da ortalamanın üzerinde çalıştığını görebilirdiniz.
Peki hocam dikkat etmedim

Top Bottom