İkinci sistem olarak kullanacağım FSR3 modunu test etmek istiyorum.
FP PSU önerebilir misiniz?
Fiyatı görünce ikinci ele yanaşmak daha mantıklı sankiMSI MAG A500DN 80 Plus Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, MSI Güç Kaynağı modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG A500DN 80 Plus Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, MSI Güç Kaynağı modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ikinci el daha mantıklı hocam deneysel çalışma için psu/delta co./xigmatex falan bulunur 550/600tlyeFiyatı görünce ikinci ele yanaşmak daha mantıklı sanki
bu fsr muhabbeti fortnite lol türü oyunlarda oluyormu çok uzağım o konuya yoksa sadece hikayeli oyunlardamıİkinci sistem olarak kullanacağım FSR3 modunu test etmek istiyorum.
FP PSU önerebilir misiniz?
(Çok fazla fiyat çıkmayacaksa Kasa ile PSU birleşik olabilir)
Olsa bile ban yersinbu fsr muhabbeti fortnite lol türü oyunlarda oluyormu çok uzağım o konuya yoksa sadece hikayeli oyunlardamı
İkinci el piyasa da uçmuş Izoly gibi markalara 500 TL istiyorlarikinci el daha mantıklı hocam deneysel çalışma için psu/delta co./xigmatex falan bulunur 550/600tlye
birkaç ilan atayım hocamOlsa bile ban yersin
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkinci el piyasa da uçmuş Izoly gibi markalara 500 TL istiyorlar
Olsa bile ban yersin
İkinci el piyasa da uçmuş Izoly gibi markalara 500 TL istiyorlar
FSP gayet iyiymiş indirimle belki 550 civarına alabileceğimi düşünüyorum teşekkürlerbirkaç ilan atayım hocam
bir şey değil hocam tabi pazarlıkla 50/100tl daha düşer fiyatlarFSP gayet iyiymiş indirimle belki 550 civarına alabileceğimi düşünüyorum teşekkürler