Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Ben de galax ın fanıyım.@intel pentium ve @HABAR Galax'ı aşırı seviyor, ondan etiketledim.
Ben de galax ın fanıyım.@intel pentium ve @HABAR Galax'ı aşırı seviyor, ondan etiketledim.
kardeşim çok iyi ama bana göre galax gibi markalar pek hoş değil
Gardaşım bak adam toplar gelirm beni sinirlendirme la!kardeşim çok iyi ama bana göre galax gibi markalar pek hoş değil
Dediğin oyunlar arasında arada sırada Valorant oynuyorum, 144'ün altına düşmüyor ama monitörümü sattığım için de eski monitörümü kullandığım için 90'a kitledim. Arkadaşlarım 144HZ monitörlere ve 1660S'li sistemlere sahip Fortnite'da hiçbir sorun yaşamıyorlar.sen kaç fps alıyosun oyunlarda mesela valorant yada PUBG fortnite tarzı oyunlarda
2070 Super iChill kadar güzel görüntülü bir ekran kartı ucuza çıkaran firmaya da kötü demezsin zatenBen de galax ın fanıyım.
teşekkürler bu sistemi alıcamDediğin oyunlar arasında arada sırada Valorant oynuyorum, 144'ün altına düşmüyor ama monitörümü sattığım için de eski monitörümü kullandığım için 90'a kitledim. Arkadaşlarım 144HZ monitörlere ve 1660S'li sistemlere sahip Fortnite'da hiçbir sorun yaşamıyorlar.
Yoo inno da çok F/P bir marka palit de öyle.2070 Super iChill kadar güzel görüntülü bir ekran kartı ucuza çıkaran firmaya da kötü demezsin zaten
Ben inno ve palit kötü mü dedimYoo inno da çok F/P bir marka palit de öyle.
Demediniz. Ne oldu ki ?Ben inno ve palit kötü mü dedim
niye ?Gardaşım bak adam toplar gelirm beni sinirlendirme la!
@intel pentium galax ceo sunu çağırıyorum