- Konu Sahibi Konu Sahibi
Boştayken bile sesli olması dert değilse mantıklı
1.15V Ve 1.05V 4.0GHZ Denedim sıcaklık yine yavaş yavaş 90'lara fırladı ve pc kapandıBoştayken bile sesli olması dert değilse mantıklı
Boştayken bile sesli olması dert değilse mantıklı
1.15V Ve 1.05V 4.0GHZ Denedim sıcaklık yine yavaş yavaş 90'lara fırladı ve pc kapandıBoştayken bile sesli olması dert değilse mantıklı
Testi yapıyorum şuan sonuçları atarımSilikonun ne?
Rehber - [Outdated]Ryzen ClockTuner ile Tek Tıkla İşlemcinizin Overclock Performansını Öğrenin!
Uygulama Ryzen işlemcinize 1-2 işlem uygulayarak OC kapasitesini öğrenmemizi sağlıyor. Peki bunun için neye İhtiyacımız var: (İndirmek için isimlerine basın) Şartlar: B450 ve üstü anakart gerekir. Bazı B350 anakartlarda çalışmasa bile %85' inde çalışıyor. -Ryzen Master (Kapalı olsa da olur...forum.donanimarsivi.com
bronze çıktıSilikonun ne?
Rehber - [Outdated]Ryzen ClockTuner ile Tek Tıkla İşlemcinizin Overclock Performansını Öğrenin!
Uygulama Ryzen işlemcinize 1-2 işlem uygulayarak OC kapasitesini öğrenmemizi sağlıyor. Peki bunun için neye İhtiyacımız var: (İndirmek için isimlerine basın) Şartlar: B450 ve üstü anakart gerekir. Bazı B350 anakartlarda çalışmasa bile %85' inde çalışıyor. -Ryzen Master (Kapalı olsa da olur...forum.donanimarsivi.com
CPB Kapalı yaptım açık da deneyeyim miSilikonun ne?
CPB Açıkken testi tamamlamıyor cinebench bitiyor ctr ekranında sonuç gelmiyorSilikonun ne?
Hayır sanırım cpb kapatıp kule tipi soğutucu alana kadar yoluma devam edeceğim öyleAçık kapalı pek bir şey fark etmez geçmiş olsun. Yine de oc denemek istiyor musun?
Uyarı bu bu aradaAçık kapalı pek bir şey fark etmez geçmiş olsun. Yine de oc denemek istiyor musun?
ve cpb açıkken işlemci boşta 65 70 derece inanılmazAçık kapalı pek bir şey fark etmez geçmiş olsun. Yine de oc denemek istiyor musun?
Ben de r5 3600 kullanıyorum silver sample 4.2 ghz 1.15v stok soğutucuyla 85 90 derece görüyor şimdi t6 ultra aldım 4.5 ghz yapar mıyım sence?CPB Açıkken testi tamamlamıyor cinebench bitiyor ctr ekranında sonuç gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır sanırım cpb kapatıp kule tipi soğutucu alana kadar yoluma devam edeceğim öyle
Sanırım ısı değerinin üstüne çıkınca kapatıyor.Ben de r5 3600 kullanıyorum silver sample 4.2 ghz 1.15v stok soğutucuyla 85 90 derece görüyor şimdi t6 ultra aldım 4.5 ghz yapar mıyım sence?
Ney uyarı knk?
Yapanlar var bence volt artırıp düşürüp deneyebilirsin. Bu arada cpb açık mı?Ben de r5 3600 kullanıyorum silver sample 4.2 ghz 1.15v stok soğutucuyla 85 90 derece görüyor şimdi t6 ultra aldım 4.5 ghz yapar mıyım sence?
Ney uyarı knk?