Neler Yeni

R5 3600 için soğutucu arıyorum ve termal macun arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emir Osman
kesin bi bütçem yok piyasayı yada ne kadar ayırmam gerektiğini bilmiyorum ama ucuz orta fiyatlı iyi bi soğutucu arıyorum sıvı soğutma olabılıyorsa o da olur önerileriniz nelerdir aynı zamanda termal macunda önerir misiniz

Bünyamina

80+ Platinum
İşlemcine şöyle bir soğutucu alabilirsin. MERHABA150 kodu ile 779TL ye geliyor. İşlemcine fazlasıyla yeterli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emir Osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemcine şöyle bir soğutucu alabilirsin. MERHABA150 kodu ile 779TL ye geliyor. İşlemcine fazlasıyla yeterli.
ilerde r5 5600e geçme planımda var hocam onun içinde bu attığınız soğutucu olur mu yoksa sıvı yada daha farklı bı soğutucu almalı mıyım almışken uzun ömürlü ve iyi bişey olsun istiyorum

Bünyamina

80+ Platinum
ilerde r5 5600e geçme planımda var hocam onun içinde bu attığınız soğutucu olur mu yoksa sıvı yada daha farklı bı soğutucu almalı mıyım almışken uzun ömürlü ve iyi bişey olsun istiyorum
5600 e de fazlasıyla yeterli bir ürün. Uzun ömürlü istiyorsan zaten kule tipi çok daha mantıklı oluyor. Sadece dönen fan var. Sıvı soğutucuda bir sürü komplike parça var.

Mithril

80+ Silver
kesin bi bütçem yok piyasayı yada ne kadar ayırmam gerektiğini bilmiyorum ama ucuz orta fiyatlı iyi bi soğutucu arıyorum sıvı soğutma olabılıyorsa o da olur önerileriniz nelerdir aynı zamanda termal macunda önerir misiniz
Hocam bana kalırsa soğutucu olarak thermalright phantom spirit al geç şuan indirimde zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İçinden termal macun çıkıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emir Osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bana kalırsa soğutucu olarak thermalright phantom spirit al geç şuan indirimde zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İçinden termal macun çıkıyor
https://www.teknosa.com/thermalrigh...rce=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.15.1 bu mu hocam lınk acılmıyorda baska sıteden baktım

Top Bottom