E erenkesk 80+ Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 292 Dahası Reaksiyon skoru 71 İsim eren 4 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 anladım teşekkür ederim
E erenkesk 80+ Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 292 Dahası Reaksiyon skoru 71 İsim eren 4 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Mesaj otomatik birleştirildi: 4 Nisan 2021 55superx yazmış: Dosya olarak veya YouTube videosu olarak burada paylaşırsanız bakabilirim. Tiz bir ses geliyorsa PSU’da CW sorunu olabilir. Devamı için tıklayın... bakarsanız attığım fotoğrafa bu şekilde oluyor ama herhangi bir takılma yok önceden bu değerleri hiç görmüyordu işlemci kullanımıda fazla geldi ban bu oyun için 1 hafta öncesine kadar bu değerleri gördüğümü hatırlamıyorum maks%30 görmüşümdür
Mesaj otomatik birleştirildi: 4 Nisan 2021 55superx yazmış: Dosya olarak veya YouTube videosu olarak burada paylaşırsanız bakabilirim. Tiz bir ses geliyorsa PSU’da CW sorunu olabilir. Devamı için tıklayın... bakarsanız attığım fotoğrafa bu şekilde oluyor ama herhangi bir takılma yok önceden bu değerleri hiç görmüyordu işlemci kullanımıda fazla geldi ban bu oyun için 1 hafta öncesine kadar bu değerleri gördüğümü hatırlamıyorum maks%30 görmüşümdür